اموزش نان خرما پیچ برای زیبا تر شدن سفره افطار/شیرینی

 

 یک نان مقوی برای سفره های افطار

موادش رو ببین

خمیر مایع…..نصف قاشق سوپخری

آب ولرم…………..نصف پیمانه

شکر………….1/8 پیمانه

روغن مایع………. 15 گرم

تخم مرغ …..یک عدد(سفیده و زرده جدا)

نمک………….1/3 قاشق چایخوری

ارد……………200 گرم

……………………………………….

خرما…………25 عدد

آب………..1/4 پیمانه

کره…………….یک قاشق سوپخوری

دارچین………………1 قاشق سوپخوری

خوب دخترا پسرا

اول از همه

یک قاشق چایخوری از شکر رو به همراه مایه خمیر و آب ولرم با هم مخلوط کنید و بذارید یه گوشه و یک دستمال بکشید روش تا عمل بیاد

جاش گرم باشه بهتره

سفیده تخم مرغ و بقیه شکر ونمک رو با چنگال هم بزنید

خمیر مایه آماده شده رو به سفیده اضافه کنید و فوری 2-3 قاشق آرد اضافه کنید و هم بزنید

 

کم کم بقیه آرد رو اضافه کنید تا حدی آرد بزنید که به دستاتون نچسبه

خمیر آماده شده

داخل یک ظرف بزرگتر ور کامل چرب کنید

خمیر رو بذارید داخلش و یک دستمال بکشید روی ظرف و بذارید کنار تا حجمش دو برابر بشه

…………………………..

خرما رو هسته بگیرید

آب رو به خرما اضافه کنید و داخل تابه تفت بدید تا خرما نرم بشه

شعله رو خاموش کنید و دارچین و کره رو اضافه کنید و هم بزنید

خمیر آما ه شده رو کمی ورز بدید تا هوای اضافی بین خمیر خارج بشه

روی تخته رو آرد بپاشیدو خمیر رو پهن کنید

خرما رو روی خمیر پهن کنید 

و خمیر رو تا بزنید

اینجوری

بعد هم به اندازه 2/5 سانتی برش بزنید

و با دست خمیر رو پیچ بدید

روی سینی فر رو کاغذ روغنی بندازید و خمیر رو بذارید روی کاغذ

من به این صورت درستش کردم

میتونید خمیر رو به هر شکلی که خواستید بپیچید

من خمیر رو به صورت ضربدی روی هم گذاشتم

هر گل 4 تکه خمیر

زرده رو با کمی اب جوش رقیق کنید و با قلمو بکشیدروی نان

 یک نان مقوی برای سفره های افطار

موادش رو ببین

خمیر مایع…..نصف قاشق سوپخری

آب ولرم…………..نصف پیمانه

شکر………….1/8 پیمانه

روغن مایع………. 15 گرم

تخم مرغ …..یک عدد(سفیده و زرده جدا)

نمک………….1/3 قاشق چایخوری

ارد……………200 گرم

……………………………………….

خرما…………25 عدد

آب………..1/4 پیمانه

کره…………….یک قاشق سوپخوری

دارچین………………1 قاشق سوپخوری

خوب دخترا پسرا

اول از همه

یک قاشق چایخوری از شکر رو به همراه مایه خمیر و آب ولرم با هم مخلوط کنید و بذارید یه گوشه و یک دستمال بکشید روش تا عمل بیاد

جاش گرم باشه بهتره

سفیده تخم مرغ و بقیه شکر ونمک رو با چنگال هم بزنید

خمیر مایه آماده شده رو به سفیده اضافه کنید و فوری 2-3 قاشق آرد اضافه کنید و هم بزنید

 

کم کم بقیه آرد رو اضافه کنید تا حدی آرد بزنید که به دستاتون نچسبه

خمیر آماده شده

داخل یک ظرف بزرگتر ور کامل چرب کنید

خمیر رو بذارید داخلش و یک دستمال بکشید روی ظرف و بذارید کنار تا حجمش دو برابر بشه

…………………………..

خرما رو هسته بگیرید

آب رو به خرما اضافه کنید و داخل تابه تفت بدید تا خرما نرم بشه

شعله رو خاموش کنید و دارچین و کره رو اضافه کنید و هم بزنید

خمیر آما ه شده رو کمی ورز بدید تا هوای اضافی بین خمیر خارج بشه

روی تخته رو آرد بپاشیدو خمیر رو پهن کنید

خرما رو روی خمیر پهن کنید 

و خمیر رو تا بزنید

اینجوری

بعد هم به اندازه 2/5 سانتی برش بزنید

و با دست خمیر رو پیچ بدید

روی سینی فر رو کاغذ روغنی بندازید و خمیر رو بذارید روی کاغذ

من به این صورت درستش کردم

میتونید خمیر رو به هر شکلی که خواستید بپیچید

من خمیر رو به صورت ضربدی روی هم گذاشتم

هر گل 4 تکه خمیر

زرده رو با کمی اب جوش رقیق کنید و با قلمو بکشیدروی نان

حالا وقت استراحته

نان رو روکش کنید و بذارید20 دقیقه بمونه

فر رو روی دمای 180 درجه روشن کنید

فر که گرم شد نان رو منتقل کنید داخل فر و به مدت20 تا 30 دقیقه بذارید بپزه

منبع:سر اشپز شیوا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post آموزش شکلات ژله ای برای سفره افطار/شیرینی
Next post خطر ناک ترین نوشیدنی درافطار/سلامت