طرز تهیه بیسکویت فنجانی گوشتی /آشپزی
بیسکویت فنجانی گوشتی آماده سازی:15 دقیقه مدت انتظار:15 دقیقه مجموعاً:30 دقیقه مواد اولیه : برای 8 نفر گوشت چرخ کرده 450 گرم سس اسپاگتی 400 گرم خمیر هلالی شکل 450 گرم پنیر چدار 115 گرم طرز تهیه: داخل یک قابلمه بزرگ، گوشت را روی حرارت متوسط بپزید و بعد با سس اسپاگتی
بیسکویت فنجانی گوشتی
آماده سازی:15 دقیقه
مدت انتظار:15 دقیقه
مجموعاً:30 دقیقه
مواد اولیه : برای 8 نفر
گوشت چرخ کرده | 450 گرم |
سس اسپاگتی | 400 گرم |
خمیر هلالی شکل | 450 گرم |
پنیر چدار | 115 گرم |
طرز تهیه:
داخل یک قابلمه بزرگ، گوشت را روی حرارت متوسط بپزید و بعد با سس اسپاگتی مخلوط کنید و آن را روی حرارت متوسط به مدت 5 الی 10 دقیقه بپزید تا بدینوسیله گرم هم بشوند.
خمیر ها را داخل قالب های مافین فشار دهید و دو قاشق غذاخوری از مخلوط گوشت را در وسط هر کدام بریزید.
حال به مدت 15 الی 17 دقیقه داخل فر با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) قرار دهید تا برشته شود. پنیر را روی آن پخش کنید و به مدت 3 دقیقه دیگر بپزید تا پنیر آب شود.
برچسب ها :آشپزی ، آموزش اشپزی ، آموزش بیسکویت فنجانی گوشتی ، بیسکویت ، بیسکویت فنجانی گوشتی ، دستورتهیه بیسکویت فنجانی گوشتی ، طرز تهیه بیسکویت فنجانی گوشتی ، گل بانو ، گلبانو ، نحوه پخت بیسکویت فنجانی گوشتی ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0