چرا رب های خانگی کپک نمی زنند/نکات خانه داری
شاید یکی از سوالات اکثر افراد این باشد که چرا رب های خانگی کپک نمی زنند اما رب های صنعتی به محض بازشدن درشان و قرارگرفتن در یخچال پس از مدتی آثار کپک روی آنها دیده می شود. درجواب این پرسش باید گفت میزان رطوبت رب صنعتی و رب خانگی با هم متفاوت است. ربی
شاید یکی از سوالات اکثر افراد این باشد که چرا رب های خانگی کپک نمی زنند اما رب های صنعتی به محض بازشدن درشان و قرارگرفتن در یخچال پس از مدتی آثار کپک روی آنها دیده می شود. اما رب های صنعتی غلظت کمی دارند، شل ترند و رطوبت بالاتری هم دارند. بنابراین، بهترین کار برای اینکه رب صنعتی کپک نزند این است که اولا از قوطی های کوچک استفاده کنید که با سرعت بیشتر و در مدت کوتاه تری بتوانید رب را مصرف کنید. دوم اینکه بهتر است رب را از قوطی خارج کرده و در یک ظرف شیشه ای دردار در یخچال نگه دارید و هنگام استفاده نیز از قاشقی تمیز برای برداشتن رب استفاده کنید. حتی بهتر است رب را از قوطی خارج و در ظرف های کوچک تر نگهداری کنید که هر ظرفی باز شد به سرعت تمام شود. راه دیگر اینکه رب را در فریزر نگه دارید البته در این حالت باید اجازه داد قبل از مصرف یخ رب باز شود. بهتر است به اندازه مصرف، رب را وعده وعده کنید و در فریزر بگذارید و هر وعده را قبل از مصرف خارج کرده تا یخ آن باز شود و سپس مورد استفاده قرار دهید. به علاوه، ربی که کپک می زند را هم می توان قسمت کپک زده آن را کامل برداشت و حتی تا یک سانتی متر پایین تر آن را جدا کرد به طوری که اثری از کپک روی رب باقی نماند و باقی رب را مصرف کرد.
|
برچسب ها :چرا رب های خانگی کپک نمی زنند ، رب ، رب خانگی ، گل بانو ، گلبانو ، نکات خانه داری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0