آموزش دسر پيچ ملبا براي نوباوه/دسر

مواد لازم: هلوي رسيده يك عدد توتفرنگي يا تمشك تازه يا فريز شده 25 گرم شكر يك قاشق غذاخوري(15 ميليگرم) ماست شيرين (ترش نباشد) 115 گرم طرز تهيه: 1ـ هلو را پوست كنده، از وسط نصف كرده، هستهي آن را خارج نموده و ورقه ورقه كنيد. توتفرنگيها را نيز ورقه ورقه نموده و بعد، ميوهها
مواد لازم:
هلوي رسيده يك عدد
توتفرنگي يا تمشك تازه يا فريز شده 25 گرم
شكر يك قاشق غذاخوري(15 ميليگرم)
ماست شيرين (ترش نباشد) 115 گرم
طرز تهيه:
1ـ هلو را پوست كنده، از وسط نصف كرده، هستهي آن را خارج نموده و ورقه ورقه كنيد. توتفرنگيها را نيز ورقه ورقه نموده و بعد، ميوهها را به همراه يك قاشق غذاخوري (15 ميليليتر) آب در شيرداغ كني بريزيد.
2ـ درب ظرف را گذاشته و آن را بر روي حرارت قرار دهيد و اجازه دهيد ميوهها به آرامي و به مدت ده دقيقه بپزند تا نرم شوند.
3ـ ميوههاي پخته را به صورت پوره در آوريد(در دستگاه غذاساز)
4ـ بگذاريد پوره ميوه خنك شود و بعد، آن را به همراه شكر در ماست بريزيد و مواد را به صورت چرخشي به هم بزنيد تا ظاهري مرمري به دسر بدهيد. سپس، مقدار كمي از دسر را در ظرفي بريزيد و به كودك بدهيد.
5ـ باقيماندهي دسر را در ظرف در بسته ريخته و در يخچال قرار دهيد م آن را ظرف مدت 24 ساعت به مصرف برسانيد.
دسر بناناراما:
براي درست كردن يك وعده از اين دسر، از نصف يك موز كوچك و يك قاشق غذاخوري (15 ميليگرم) ماست استفاده كنيد. موز را له كرده تا به صورت صاف و يكدست درآيد و بعد ماست را به آن اضافه كنيد. مخلوط را به هم بزنيد و آن را بلافاصله سرو كنيد.
توجه:
اين دسر را از قبل تهيه نكنيد زيرا موز در اثر ماندن، تغيير رنگ ميدهد.
نكته:
1ـ با اين مقدار مواد، سهچهارم فنجان (175 ميليگرم) دسر تهيه ميشود.
2ـ در صورت استفاده از تمشك، پس از پختن و پوره كردن مخلوط، آن را از صافي نسبتاً ريز رد كنيد تا دانههاي تمشك، گرفته شود و بعد پوره را با ماست مخلوط كنيد.
3ـ اين دسر قابل فريز كردن نميباشد، اما ميتوانيد پورهي ميوهي شيرين شده را پس از تهيه و خنك كردن، در قالبهاي يخ كوچك و مكعبي شكل ريخته و به خوبي فريز كنيد و براي هر بار مصرف، يك عدد از مكعبها را از فريز خارج كرده و بگذاريد تا يخ آن باز شود و بعد آن را با يك قاشق غذاخوري(15 ميليگرم) ماست، مخلوط و مصرف كنيد.
برچسب ها :آشپزی ، آموزش دسر پيچ ملبا براي نوباوه ، اموزش دسر سرد ، دستور پخت دسر پيچ ملبا براي نوباوه ، دسر ، دسر پيچ ملبا براي نوباوه ، دسر سرد ، روش پخت دسر پيچ ملبا براي نوباوه ، گل بانو ، گلبانو ، نحوه پخت دسر پيچ ملبا براي نوباوه ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0