آموزش پیتزا کبابی/آشپزی

زمان تهیه: 20 دقیقه • زمان گریل شدن: 6 تا 8 دقیقه پیتزا کبابی مواد لازم• 3.5 تا 4 پیمانه آرد کامل• کمی خمیر مایه• یک قاشق غذاخوری شکر• 1.5 قاشق چایخوری نمک• 1 1/3 پیمانه آب داغ• 1/3 پیمانه روغن• آرد اضافه برای باز کردن خمیر• روغن اضافه برای کباب کردن پیتزا •
زمان تهیه: 20 دقیقه
• زمان گریل شدن: 6 تا 8 دقیقه
مواد لازم• 3.5 تا 4 پیمانه آرد کامل• کمی خمیر مایه• یک قاشق غذاخوری شکر• 1.5 قاشق چایخوری نمک• 1 1/3 پیمانه آب داغ• 1/3 پیمانه روغن• آرد اضافه برای باز کردن خمیر• روغن اضافه برای کباب کردن
پیتزا
• سس
پیتزا
• پنیز موتزارلا• موادی که دوست دارید داخل
پیتزا
بریزیدروش تهیه1. کباب پز را آماده کنید.2. در یک کاسه بزرگ دو پیمانه آرد، خمیر مایه، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. آب داغ و روغن را اضافه کنید. به مدت یک دقیقه خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. به تدریج آرد اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست بیاید. 5 دقیقه با دست خمیر را ورز دهید تا کاملا نرم و یکدست شود.3. 8 چانه از خمیر تهیه کنید. خمیر را به اندازه یک دایره با قطر 20 سانتی متر باز کنید.4. هر دو طرف خمیر را روغن بزنید و با دست آنها را روی توری روی زغال بگذارید. به مدت 4 دقیقه بپزید تا زیر آن کاملا طلایی شود. آن را از روی زغال بردارید و داخل بشقاب بگذارید.5. سس
پیتزا
را روی خمیر بمالید. در آخر در آخر
پنیر
و موادی که دوست داخل داخل
پیتزا
بریزید را روی سس بریزد و دوباره روی توری روی زغال بگذارید. حرارت کباب پز باید کم باشد
منبع:آکا
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش انواع پیتزا ، انواع پیتزا ، پیتزا ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0