طرز تهیه شنیسل روسی /آشپزی

آماده سازی : 60 دقیقه پخت : 30 دقیقه مواد لازم جهت تهیه شنیسل روسی برای 8 نفر : سینه مرغ متصل به کتف 2 عدد پنیر پیتزا ورقه ای 4 عدد کره گیاهی 25 گرم گشنیز خرد شده 2 قاشق غذا خوری آرد سوخاری و آرد زعفرانی به میزان لازم تخم مرغ 2
آماده سازی : 60 دقیقه
پخت : 30 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه شنیسل روسی برای 8 نفر :
سینه مرغ متصل به کتف | 2 عدد |
پنیر پیتزا ورقه ای | 4 عدد |
کره گیاهی | 25 گرم |
گشنیز خرد شده | 2 قاشق غذا خوری |
آرد سوخاری و آرد زعفرانی | به میزان لازم |
تخم مرغ | 2 عدد |
خامه | 1 قاشق غذا خوری |
آبلیمو | به میزان لازم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه شنیسل روسی :
سینه مرغ را با آبلیمو و نمک آغشته کرده.
سپس به دو نیم کرده طوری که بهم وصل باشد و روی آنرا نایلون بکشید و با استیک کوب آنرا بکوبید.
و روی میز کار قرار داده و وسط ان 2 پنیر ورقه گذاشته و نیمی از کره و گشنیز بریزید و دوباره به هم وصل کنید و کمی با استیک کوب بزنید.
آرد سوخاری و آرد زعفرانی را به میزان آرد سوخاری دو برابر آرد زعفرانی با هم مخلوط کنید و مرغ را در آن بغلطانید .تخم مرغ و خامه و نمک را مخلوط کرده و مرغ را در آن بغلطانید و مجددا در آرد سوخاری و آرد زعفرانی بزنید و در روغن فراوان سرخ کنید .میتوانید در مرحله دوم از کورن فلکس پودر شده هم استفاده کنید و با آرد سوخاری مخلوط نمایید .حرارت را کم کنید تا مغز پخت شود.
سپس روی دستمال گذاشته تا روغن آن گرفته شود و برای اطمینان بیشتر از پخت آن کیوسکی آماده را در ماکروفر برای 5 دقیقه حرارت دهید . شنیسل روسی را با انواع سس می توان سرو کرد .
برچسب ها :آشپزی ، آموزش شنیسل روسی ، اموزش اشپزی ، دستور پخت شنیسل روسی ، دستور تهیه شنیسل روسی ، روش تهیه شنیسل روسی ، شنیسل روسی ، طرز تهیه شنیسل روسی ، غذا بامرغ ، غذای خارجی ، گل بانو ، گلبانو ، مرغ ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0