طرز تهیه شيريني پيروک/شیرینی

مواد لازم براي 10-12 نفر: کره 150 گرم شکر 90 گرم تخم مرغ 2 عدد پوست پرتقال رنده کرده 1 قاشق چايخوري آرد 250 گرم بيکينگ پودر 1 قاشق چايخوري مارمالاد به دلخواه 1 پيمانه زرده ي تخم مرغ براي تزئين 1 عدد روش تهيه : قالب تارتي به قطر 23 سانتيمتر را چرب
کره | 150 گرم |
شکر | 90 گرم |
تخم مرغ | 2 عدد |
پوست پرتقال رنده کرده | 1 قاشق چايخوري |
آرد | 250 گرم |
بيکينگ پودر | 1 قاشق چايخوري |
مارمالاد به دلخواه | 1 پيمانه |
زرده ي تخم مرغ براي تزئين | 1 عدد |
روش تهيه :
قالب تارتي به قطر 23 سانتيمتر را چرب کنيد. آن گاه کره ي نرم شده و شکر را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يکدست شود. سپس تخم مرغ ها را يکي يکي بيفزائيد و پوست پرتقال را، همراه با آرد و بيکينگ پودر اضافه و مخلوط نمائيد.
حالا نيم بيش تر خمير را در قالب پهن کنيد و به مدت 30 د قيقه در فر (تاون) گرم شده با د ماي 180 درجه ي سانتيگراد بپزيد. سپس بگذاريد کمي خنک شود .بعد مارمالاد را روي آن بريزيد و صاف کنيد. اکنون به باقيمانده ي خمير، کمي آرد بيفزائيد و روي سطح آرد پاشيده ،خمير را به ضخامت 3 ميليمتر باز کنيد.حالا با رولت مخصوص شيريني پزي، خمير را به صورت نوارهاي باريکي به عرض تقريبي 1 سانتيمتر ببريد و روي مارمالاد به صورت ضربدر بگذاريد .
سپس روي آن را با زرده ي تخم مرغ زرين کنيد و به مدت 10 د قيقه ، يا تا زماني که روي نوارها طلائي رنگ شود، با د ماي 180 درجه ي سانتيگراد بپزيد. اينک پيروک را روي پنجره ي سيمي قرار د هيد تا خنک شود .بعد آن را براي پذيرائي ، در ديس زيبائي بگذاريد.
منبع:بیتوته
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش شيريني پيروک ، آموزش شیرینی پزی ، دستور پخت شيريني پيروک ، دستور تهیه شيريني پيروک ، روش تهیه شيريني پيروک ، شيريني پيروک ، شیرینی ، طرز تهیه شيريني پيروک ، گل بانو ، گلبانو ، نحوه پخت شيريني پيروک ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0