طرز تهیه پای پاستا/آشپزی

یکی از غذاهایی که معمولا توی اکثر خونه ها به صورت هفتگی پخته میشه ماکارونی و پاستا هست .. امروز یه روش خلاقانه برای پخت پاستا براتون داریم .. برای درست کردن این غذا به پاستاهای لوله ای شکل بزرگ .. گوشت چرخ کرده .. پیاز و نمک و ادویه و رب گوجه

یکی از غذاهایی که معمولا توی اکثر خونه ها به صورت هفتگی پخته میشه ماکارونی و پاستا هست .. امروز یه روش خلاقانه برای پخت پاستا براتون داریم ..
برای درست کردن این غذا به پاستاهای لوله ای شکل بزرگ .. گوشت چرخ کرده .. پیاز و نمک و ادویه و رب گوجه فرنگی.. پنیر پارمزان و پنیر موزارلا نیاز داریم ..
مراحل درست کردنش خیلی ساده و شبیه اون چیزیه که برای پخت ماکارونی و لازانیا انجام میدید ..
ابتدا پیاز رو خرد کرده و با کمی روغن زیتون یا روغن معمولی تفت بدید .. گوشت چرخ کرده رو به اون اضافه کرده و به تفت دادن ادامه بدید .. نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه و رب گوجه فرنگی رو به مخلوطتتون اضافه کنید و هم بزنید ( من همیشه برای مایه گوشتی ماکارونی و لازانیا کمی آویشن هم اضافه میکنم که البته سلیقه ایه ) بعد از اینکه همه مواد رو تفت دادید مقدار کمی آب به مواد اضافه کنید و در ظرف رو ببندید تا گوشت کاملا پخته بشه و آبش تموم بشه ..
پس تا اینجا مواد گوشتی رو آماده کردیم .. همون چیزی که برای لازانیا و پاستای معمولی همیشه درست میکردید !
در مرحله بعدی آب رو به همراه نمک و کمی روغن بذارید جوش بیاد و پاستاهای لوله ای شکل رو به آب اضافه کنید تا پاستاها پخته بشه و بعد اونها رو آبکش کنید و روشون آب سرد بریزید تا به هم نچسبن ..
وقتی پاستاها خنک شد اونها رو داخل ظرفی بریزید و پنیر پارمزان رو روی اونها بریزید و مخلوط کنید تا پاستاها به پنیر کاملا آغشته بشه (مثل همین تصویری که میبینید )
بعد با دقت همه پاستاها رو داخل قالب گرد کمربندی بچینید ( به صورت عمودی )
در مرحله بعدی مواد گوشتی رو روی پاستاها بریزد و روی اون رو با قاشق صاف کنید .. دقت کنید داخل پاستاها هم از مواد گوشتی پر بشه ( تا جایی که میشه ) .. حالا به مدت 15 دقیقه قالب رو داخل فر 400 درجه قرار بدید و بعد از اون قالب رو در بیارید و روی مواد گوشتی رو با پنیر موزارلا پر کنید و قالب رو دوباره به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار بدید تا پنیر طلایی رنگ بشه ..
ده دقیقه صبر کنید تا غذا کمی خنک بشه و سپس کمربند قالب رو باز کنید .. این طوری یه غذای شیک و مجلسی درست کردید که ظاهر متفاوتی داره با اون چیزی که همیشه درست میکردید !
چطور بود به نظرتون ؟
برچسب ها :آموزش پخت پای پاستا ، اشپزی ، پاستا ، پای پاستا ، پخت پاستا ، دستور پخت پای پاستا ، روش تهیه پای پاستا ، طرز تهیه پای پاستا ، گل بانو ، گلبانو ، ماکارونی ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0