آموزش طرز تهیه افطاری رژیمی روزه داران ماه رمضان
همه مواد را بجز ذرت و سس گوجه فرنگی، داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. پس از بجوش آمدن، شعله را کم کنید تا به مدت نیم ساعت پخته شود. سس گوجه فرنگی و ذرت را به آن اضافه کنید. یک ربع دیگر به پختن آن ادامه دهید. آن را با جعفری تازه و خرد شده تزئین کرده و سرو کنید.
مواد لازم :
سه چهارم فنجان عدس
دو فنجان ذرت
دو فنجان آب مرغ
400 گرم سس گوجه فرنگی
400 گرم گوجه فرنگی رنده شده
دو تا 3 حبه سیر له شده
یک عدد پیاز متوسط خرد شده
یک عدد فلفل سببز دلمه ای خرد شده
دو قاشق سوپ خوری پودر چیلی ( فلفل های قرمز کوچک )
یک چهارم قاشق چای خوری ادویه مخلوط
نصف قاشق چای خوری زیره
روش تهیه :
همه مواد را بجز ذرت و سس گوجه فرنگی، داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. پس از بجوش آمدن، شعله را کم کنید تا به مدت نیم ساعت پخته شود. سس گوجه فرنگی و ذرت را به آن اضافه کنید. یک ربع دیگر به پختن آن ادامه دهید. آن را با جعفری تازه و خرد شده تزئین کرده و سرو کنید.
منبع : banisport.com
منبع : banisport.com
برچسب ها :آموزش ، اسان ، افطاری ، انواع افتار ، انواع غذا ، خوشمزه ، رژیمی ، سفره افطار ، طرز تهیه ، غذا ، گل بانو ، ماه رمضان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0