طرز تهیه آجیل شیرین /دسر

ماده سازی: 15 دقیقه مدت انتظار: 30 دقیقه مجموعاً: 45 دقیقه 0 طرز تهیه: حرارت فر رو روی 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار میدیم. آجیل رو توی سینی فر میریزیم و بمدت 6 تا 8 دقیقه توی فر میذاریم تا ترد بشه. بعد آجیلها رو به یه کاسه منتقل کرده و اجازه میدیم
ماده سازی: 15 دقیقه
طرز تهیه:
حرارت فر رو روی 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار میدیم.
آجیل رو توی سینی فر میریزیم و بمدت 6 تا 8 دقیقه توی فر میذاریم تا ترد بشه. بعد آجیلها رو به یه کاسه منتقل کرده و اجازه میدیم خنک بشه. وقتی سینی فر خنک شد، با کاغذ روغنی میپوشونیمش.
تو یه ماهی تابه بزرگ، شکر، نمک و آب رو مخلوط میکنیم و 12 تا 15 دقیقه روی حرارت میذاریم و هر زمانی که به جوش اومد، ماهی تابه رو میچرخونیم اما موادمون رو هم نمیزنیم تا کم کم رنگش کهربایی یا کاراملی بشه.
حالا ترکیب کاراملیمون رو با آجیل مخلوط میکنیم و آجیل رو توی سینی فر که قبلا با کاغذ روغنی پوشوندیم، میریزیم. سعی کنید آجیلهای به هم چسبیده رو تا جایی که امکانش هست از هم جدا کنید.
بعد از اینکه کاملا خنک شد آمده سرو میشه و قبل از سرو کردن میتونیم آجیلهای به هم چسبیده رو جدا کنیم.
مواد اولیه :
آجیل 2 فنجان (مانند گردو، بادام، بادام زمینی) – خام بدون نمک |
شکر 170 گرم |
نمک 1/2 قاشق چای خوری |
آب 2 قاشق غذاخوری |
برچسب ها :آجیل شیرین ، آموزش آجیل شیرین ، دستور تهیه آجیل شیرین ، روش پخت آجیل شیرین ، روش تهیه آجیل شیرین ، طرز تهیه آجیل شیرین ، گل بانو ، گلبانو ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0