طرز تهیه دسر هاسيده/دسرمخصوص ماه رمضان

هاسيده يك دسر خيلي ساده است كه براي افطار خيلي مناسب است مواد لازم شيره انگور 1 ليوان آب 2 ليوان نشاسته 3 قاشق غذاخوري گردو خرد شده 1 ليوان طرز تهيه نشاسته را در دو ليوان آب حل مي كنيم شيره انگور را داخل قابلمه مي ريزيم بعد مخلوط آب و نشاسته را اضافه
هاسيده يك دسر خيلي ساده است كه براي افطار خيلي مناسب است
مواد لازم
شيره انگور 1 ليوان
آب 2 ليوان
نشاسته 3 قاشق غذاخوري
گردو خرد شده 1 ليوان
طرز تهيه
نشاسته را در دو ليوان آب حل مي كنيم
شيره انگور را داخل قابلمه مي ريزيم
بعد مخلوط آب و نشاسته را اضافه مي كنيم
مرتب هم مي زنيم تا قوام بگيرد و كمي غليظ شود
بعد نصف گردوي خرد شده را به آن اضافه مي كنيم و بعد از مخلوط كردن با بقيه مواد ؛ شعله را خاموش مي كنيم
در ظرف دلخواهمان مي ريزيم و روي آن را با نصف باقيمانده گردو تزئين ميكنيم
منبع:محفل ما بی ریاست
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش دسر هاسيده ، تزئین سفره افطار ، دستور تهیه دسر هاسيده ، دسر ، دسر سرد ، دسر مخصوص ماه رمضان ، روش تهیه دسر هاسيده ، طرز تهیه دسر ، طرز تهیه دسر هاسيده ، گل بانو ، گلبانو ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0