طرز تهیه پنیر پیتزای خانگی/آشپزی

مواد لازم برای تهیه پنیر پیتزای خانگی : شیر پاستوریزه کامل ۲ لیتر سرکه یا جوهر لیمو یک تا دو قاشق غذاخوری نمک کمی پارچه نازک یا توری طرز تهیه : شیری که برای این کار استفاده می کنید حتما باید شیر کامل باشد. شیری که لاکتوز آن گرفته شده باشد یا استریلیزه و هموژنیزه
مواد لازم برای تهیه پنیر پیتزای خانگی :
شیر پاستوریزه کامل ۲ لیتر
سرکه یا جوهر لیمو یک تا دو قاشق غذاخوری
نمک کمی
پارچه نازک یا توری
طرز تهیه :
شیری که برای این کار استفاده می کنید حتما باید شیر کامل باشد. شیری که لاکتوز آن گرفته شده باشد یا استریلیزه و هموژنیزه باشد برای تهیه پنیر مناسب نیست ولی پاستوریزه بودن شیر حرف اول را می زند.
شیر را روی حرارت گذاشته و صبر می کنیم تا جوش آید. برخی فکر می کنند اگر شیر را بجوشانیم تا غلیظ شود کیفیت پنیر بهتر می شود ولی جوشاندن شیر هیچ تاثیری در کیفیت پنیر ندارد.
وقتی شیر جوش آمد شروع به اضافه کردن سرکه یا جوهر لیمو می کنیم تا و اجازه می دهیم که شیر به جوشیدن خود ادامه دهد. در همین زمان است که شیر شروع به سفت شدن می کند. هر وقت که شیر شروع به سفت شدن کرد دیگر نیازی به اضافه کردن سرکه نیست. حال می گذاریم شیر سفت شده ۳ تا ۴ دقیقه بجوشد.
به وسیله توری آب اضافی پنیر را گرفته و پارچه را فشار می دهیم. کمی آب نمک درست کرده و این پارچه را با محتویاتش درون آن قرار می دهیم. پس از اینکه پنیر چند دقیقه در آب نمک ماند آن را از پارچه جداکرده و دوباره در قابلمه قرار می دهیم و روی اجاق می گذاریم. حرارت نباید خیلی زیاد باشد.
حدود ۱۰ دقیقه پنیر را می پزیم. هر چه مدت حرارت دیدن پنیر بیشتر باشد پنیر، بیشتر كش میآید اما به یاد داشته باشید كه حرارت خیلی زیاد، بافت پنیر را از بین میبرد و طعم آن را خراب میكند. پس از این ۱۰ دقیقه اجازه می دهیم پنیر سرد شود تا خودش را بگیرد. آن را رنده کرده و در فریزر برای استفاده های بعدی قرار می دهیم.
نکاتی درباره پنیر پیتزا:
پنیر پیتزا برخلاف پنیرهایی که با مایه پنیر تهیه می شوند، نیازی به رسیدن ندارد. برخی پنیرها را بعد از تهیه در یخچال نگه می دارند تا برسند و همین رسیدن سبب تغییر مزه آنها می شود.
به علاوه، پنیر پیتزا در مقایسه با پنیرهای معمولی به همان میزان پروتئین دارد چون وقتی شیر لخته می شود، بیشتر پروتئین در لخته باقی می ماند. آنچه در آب پنیر می رود بیشتر املاح، قند و مقدار کمی پروتئین است و می توان گفت میزان پروتئین پنیر پیتزا با پنیر صبحانه برابری می کند.
منبع:پرشین وی
برچسب ها :آشپزی ، آموزش اشپزی ، آموزش پنیر پیتزا ، آموزش پنیر پیتزای خانگی ، پنیر ، پنیر پیتزا ، پنیر پیتزای خانگی ، درست کردن پنیر پیتزای خانگی ، دستور تهیه پنیر پیتزای خانگی ، روش تهیه پنیر پیتزای خانگی ، روش ورست کردن پنیر پیتزای خانگی ، طرز تهیه پنیر پیتزا ، گل بانو ، گلبانو ، نحوه درست کردن پنیر پیتزای خانگی ، نیر پیتزا ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0