کد خبر : 7302
تاریخ انتشار : پنجشنبه 25 اردیبهشت 1393 - 21:41
طرز تهیه رول ژامبون مغزدار /آشپزی

موادلازم : ژامبون 150 گرم پنیر پارمزان رنده شده 80 گرم تخم مرغ ابپز شده 2 عدد سیر رنده شده 2 حبه جعفری و شوید ریز خرد شده سس مایونز طرز تهیه : زرده و سفیده تخم مرغ های ابپز را جدا کرده و جدا جدا رنده میکینم . پنیر پیتزا، مایونز ، سفیده های
موادلازم :
ژامبون 150 گرم
پنیر پارمزان رنده شده 80 گرم
تخم مرغ ابپز شده 2 عدد
سیر رنده شده 2 حبه
جعفری و شوید ریز خرد شده
سس مایونز
طرز تهیه :
زرده و سفیده تخم مرغ های ابپز را جدا کرده و جدا جدا رنده میکینم .
پنیر پیتزا، مایونز ، سفیده های تخم مرغ رنده شده ، شوید و جعفری خرد شده را با هم مخلوط میکنیم .نمک را چک میکنیم .
یک ورق ژامبون برداشته و از مواد میانی روش گذاشته و رول میکنیم .
مقداری مایونز در ظرفی ریخته و دو طرف رولت ژامبون را ابتدا در سس وبعد در زرده های رنده شده میغلطونیم
منبع:1001لذت
برچسب ها :آموزش آشپزی ، آموزش درست کردن رول ژامبون مغزدار ، دستور پخت رول ژامبون مغزدار ، روش پخت رول ژامبون مغزدار ، روش تهیه رول ژامبون مغزدار ، رول ژامبون مغزدار ، ژامبون ، طرز تهیه رول ژامبون مغزدار ، غذا ، گل بانو ، گلبانو ، نحوه پخت رول ژامبون مغزدار ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0