طرز تهیه لازانیای پنیر و اسفناج
مواد لازم لازانیا: یک بسته قارچ اسلایس پخته: یک دوم پیمانه سس پستو: 2 قاشق سوپ خوری اسفناج پخته شده: یک دوم پیمانه ذرت پخته شده: یک دوم پیمانه پنیر پیتزا: یک دوم پیمانه نخودسبز پخته شده: یک دوم پیمانه پنیر ورقهای: 5 عدد هویج پخته شده: یک دوم پیمانه اورگانو، پاپریکا، پودرسیر: به مقدار
مواد لازم
- لازانیا: یک بسته
- قارچ اسلایس پخته: یک دوم پیمانه
- سس پستو: 2 قاشق سوپ خوری
- اسفناج پخته شده: یک دوم پیمانه
- ذرت پخته شده: یک دوم پیمانه
- پنیر پیتزا: یک دوم پیمانه
- نخودسبز پخته شده: یک دوم پیمانه
- پنیر ورقهای: 5 عدد
- هویج پخته شده: یک دوم پیمانه
- اورگانو، پاپریکا، پودرسیر: به مقدار لازم
روش تهیه:
1 – ابتدا لازانیا را طبق دستورالعمل مربوط به آن پخته و آبکش نمایید.
2 – قارچ را کاملا شسته و سپس اسلایس نمایید و در کمی روغن و آبلیمو تفت دهید.
3 – ورقههای لازانیای پخته شده را با کمی سس پستو آغشته نمایید تا طعم دار شوند و سپس آن را در ظرف موردنظر بچینید.
4 – سپس روی آن را با یک لایه پنیر ورقهای پوشش دهید. لایه اول شامل مواد ذرت و نخود و هویج پخته است آن را ریخته و کمی فشرده نمایید و روی کار را پنیر پیتزا بریزید.
5 – سپس مجددا از ورقههای لازانیا آغشته به سس پستو بگذارید. مجددا یک لایه پنیر ورقهای قرار دهید و روی کار را با اسفناج پخته شده بدون آب بپوشانید.
6 – کمی پنیر پیتزا پاشیده و قارچهای ورقهای را بگذارید و روی آن را با پنیر بپوشانید. روی کار را مجددا یک لایه ورق لازانیا گذاشته و سپس در فر 180 درجه برای مدت تنها 10 الی 15 دقیقه قرار دهید تا پنیرها آب شوند.
نکته: این لازانیا به علت نداشتن سسهای اضافی بر پخت و همچنین بافت بسیار ساده و سبزیجاتی آن یک وعده شام بسیار سریع و سبک است.
منبع:برترین ها
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0