کد خبر : 715
تاریخ انتشار : چهارشنبه 19 تیر 1392 - 23:42

طرز تهیه لازانیای پنیر و اسفناج

طرز تهیه لازانیای پنیر و اسفناج

مواد لازم  لازانیا: یک بسته قارچ اسلایس پخته: یک دوم پیمانه  سس پستو: 2 قاشق سوپ خوری اسفناج پخته شده: یک دوم پیمانه ذرت پخته شده: یک دوم پیمانه پنیر پیتزا: یک دوم پیمانه نخودسبز پخته شده: یک دوم پیمانه  پنیر ورقه‌ای: 5 عدد  هویج پخته شده: یک دوم پیمانه اورگانو، پاپریکا، پودرسیر: به مقدار

مواد لازم

  •  لازانیا: یک بسته
  • قارچ اسلایس پخته: یک دوم پیمانه
  •  سس پستو: 2 قاشق سوپ خوری
  • اسفناج پخته شده: یک دوم پیمانه
  • ذرت پخته شده: یک دوم پیمانه
  • پنیر پیتزا: یک دوم پیمانه
  • نخودسبز پخته شده: یک دوم پیمانه
  •  پنیر ورقه‌ای: 5 عدد
  •  هویج پخته شده: یک دوم پیمانه
  • اورگانو، پاپریکا، پودرسیر: به مقدار لازم

روش تهیه:

1 – ابتدا لازانیا را طبق دستورالعمل مربوط به آن پخته و آبکش نمایید.

2 – قارچ را کاملا شسته و سپس اسلایس نمایید و در کمی روغن و آبلیمو تفت دهید.

3 – ورقه‌های لازانیای پخته شده را با کمی سس پستو آغشته نمایید تا طعم دار شوند و سپس آن را در ظرف موردنظر بچینید.

4 – سپس روی آن را با یک لایه پنیر ورقه‌ای پوشش دهید. لایه اول شامل مواد ذرت و نخود و هویج پخته است آن را ریخته و کمی فشرده نمایید و روی کار را پنیر پیتزا بریزید.

5 –  سپس مجددا از ورقه‌های لازانیا آغشته به سس پستو بگذارید. مجددا یک لایه پنیر ورقه‌ای قرار دهید و روی کار را با اسفناج پخته شده بدون آب بپوشانید.

6 –  کمی پنیر پیتزا پاشیده و قارچ‌های ورقه‌ای را بگذارید و روی آن را با پنیر بپوشانید. روی کار را مجددا یک لایه ورق لازانیا گذاشته و سپس در فر 180 درجه برای مدت تنها 10 الی 15 دقیقه قرار دهید تا پنیرها آب شوند.

READ
طرز تهیه شینسل مرغ/ آشپزی

نکته: این لازانیا به علت نداشتن سس‌های اضافی بر پخت و همچنین بافت بسیار ساده و سبزیجاتی آن یک وعده شام بسیار سریع و سبک است.

منبع:برترین ها

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *