طرز تهیه تهچین گوجه و بادنجان/آشپزی

تهچین گوجه و بادنجان ( مطمئنا تا حالا نخوردید ! ) بیشتر افراد تهچین مرغ یا تهچین گوشت را می شناسند و شاید فقط همین انواع را خورده باشند. اما به شما آموزش می دهیم که این غذا مدل های متنوع دارد. مواد لازم • 2 پیمانه برنج • 200 گرم ماست • 1 عدد
تهچین گوجه و بادنجان ( مطمئنا تا حالا نخوردید ! )
بیشتر افراد تهچین مرغ یا تهچین گوشت را می شناسند و شاید فقط همین انواع را خورده باشند. اما به شما آموزش می دهیم که این غذا مدل های متنوع دارد. |
مواد لازم
• 2 پیمانه برنج
• 200 گرم ماست
• 1 عدد تخممرغ
• نمک و زردچوبه و فلفل
• یک قاشق غذاخوری زعفران دمکرده
• 3 عدد بادنجان
• 2 عدد گوجهفرنگی
• یک قاشق غذاخوری پیاز سرخکرده
• روغن و کره به مقدار لازم
طرز تهیه
1. برنج را از دو ساعت قبل با مقداری نمک خیس کنید. سپس آن را داخل آب جوش بریزید و پس از نیمپز شدن، آبکش کنید و کنار بگذارید.
2. ابتدا بادنجان ها را سرخ کنید و سپس در قابلمه بچینید.
3. گوجه فرنگیهای ریز شده، پیاز سرخ شده را به همراه نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به بادنجان ها اضافه کنید و یک لیوان آب روی آنها بریزید و با حرارت ملایم بگذارید پخته شوند.
4. با گوشتکوب همه مواد را له کنید. اگر هنوز مواد آب داشت، حرارت را زیاد کنید تا آب اضافه آنها تبخیر شود.
5. در یک کاسه بزرگ، ماست، تخممرغ و زعفران را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس برنج آبکش شده را به آنها اضافه کنید و هم بزنید. تابه نچسب بزرگی را روی حرارت ملایم قرار دهید. کره و روغن زیاد بریزید. نیمی از مایه تهچین را درون آن بریزید و با پشت قاشق فشار دهید تا قالب تابه را به خود بگیرد و سطح آن صاف شود. روی آن همه مخلوط بادنجان را قرار دهید و در همه سطح برنج پخش کنید. دوباره در لایه بعدی، نیمه دیگر مایه برنج را بریزید و سطح آن را صاف کنید.
6. حرارت را متوسط قرار دهید و تهچین را به مدت 45 دقیقه تا یکساعت بپزید تا کاملا زیر آن طلایی شود.
منبع:پرشین وی
برچسب ها :آشپزی ، آموزش تهچین گوجه و بادنجان ، تهچین گوجه و بادنجان ، طرز تهیه تهچین گوجه و بادنجان ، گل بانو ، گلبانو ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0