کد خبر : 6920
تاریخ انتشار : یکشنبه 14 اردیبهشت 1393 - 0:35
دستور تهیه خورش رنگین کمان/آشپزی

مواد لازم: گوشت مرغ پخته و خلال شده 2/1و1 پیمانه کرفس خلال شده 1 پیمانه هویج خلال شده 2/1 پیمانه فلفل دلمه خلال شده 2/1 پیمانه قارچ ورقه شده 1 پیمانه ذرت پخته شده 2/1 پیمانه پیاز سرخ شده 1 قاشق سوپخوری گوجه فرنگی تخم گرفته و خلال شده 2/1 پیمانه کره
مواد لازم:
گوشت مرغ پخته و خلال شده | 2/1و1 پیمانه |
کرفس خلال شده | 1 پیمانه |
هویج خلال شده | 2/1 پیمانه |
فلفل دلمه خلال شده | 2/1 پیمانه |
قارچ ورقه شده | 1 پیمانه |
ذرت پخته شده | 2/1 پیمانه |
پیاز سرخ شده | 1 قاشق سوپخوری |
گوجه فرنگی تخم گرفته و خلال شده | 2/1 پیمانه |
کره | 1 قاشق غذا خوری |
سویا سس | مقداری |
طرز تهیه :
روغن را داخل تابه ریخته کمی که گرم شد،گوشت و پیاز سرخ شده را با هم تفت دهید، آن گاه گوشت و پیاز رااز داخل تابه بردارید و به جای آن فلفل دلمه ای را کمی تفت داده ، هویج و کرفس رادر تابه ریخته کمی همزده، سپس قارچ ورقه شده و گوجه فرنگی خلال شده را به مواد اضافه کنید وکم کم هم بزنید هنگامی که همه ی مواد پخته شد ، گوشت و پیاز و سویاسس را به مواد افزوده کمی تفت بدهید.
این غذا فقط باتفت دادن پخته می شود.
برچسب ها :آشپزی ، آموزش تهیه خورش رنگین کمان ، تهیه خورش رنگین کمان ، دستور تهیه تهیه خورش رنگین کمان ، روش تهیه خورش رنگین کمان ، طرز تهیه خورش رنگین کمان ، غذا ، گل بانو ، گلبانو ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0