طرز تهیه بیف استروگانف!

موادلازم
راسته گوساله 500 گ
پیاز 1 ع
قارچ 200 گ
جعفری 1 ق س
اب لیموی تازه 1 ق س
… فلفل سیاه و نمک مقداری
—————————————————————————–
محتویات سس :
ارد 2 ق غ
کره 1 ق س
شیر 1 پ
پودر اویشن و نمک و فلفل سیاه کمی
—————————————————————————–
راسته گوساله ( مناسب برای استیک) نازک خلال کتید و با پیاز و نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید و توی ماهیتابه با کمی روغن یا کره تفت بدید و درب ماهیتابه رو ببندید که با اب پیاز و بخار پخته بشه!
—————————————————————————–
قارچ ها رو خرد کنید و با ابلیمو و نمک مخلوط کنید و با کمی کره تفت بدید و در اخر هم جعفری ها رو اضافه کنید و با بیف مخلوط کنید !
—————————————————————————–
و اما سس :
ارد رو کمی تفت بدید که خام نباشه و کره و فلفل سیاه و پودر اویشن ونمک رو بهش اضافه کنید و در اخر هم شیر و خوب میکس کنید که سس صاف و یکدست و نیمه رقیق داشته باشید و موقع سرو کردن با بیف مخلوط کنید!
————————————————————————
نکته !
>راسته گوساله ( بیف استیک )بافت نرمی داره و براحتی توی ماهیتابه پخته میشه , پس سعی نکنید اب بهش اضافه کنید , زیاد هم بیف رو تفت ندید چون باید ابدار و لطیف باشه!
>واسه اینکه قارچ ها تیره نشه و شفاف بمونه حتما ابلیمو بهش بزنید!
>این غذا رو با سبزیجات و چند تکه گارلیک برد( نون سیری) میتونید سرو کنید که فوق العاده است !
>باز هم تاکید میکنم از پودر اویشن و جعفری توی غذاهاتون استفاده کنید چون طعم غذا و سس رو دو چندان میکنه !
>کمی خامه هم میتونید!
راسته گوساله 500 گ
پیاز 1 ع
قارچ 200 گ
جعفری 1 ق س
اب لیموی تازه 1 ق س
… فلفل سیاه و نمک مقداری
—————————————————————————–
محتویات سس :
ارد 2 ق غ
کره 1 ق س
شیر 1 پ
پودر اویشن و نمک و فلفل سیاه کمی
—————————————————————————–
راسته گوساله ( مناسب برای استیک) نازک خلال کتید و با پیاز و نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید و توی ماهیتابه با کمی روغن یا کره تفت بدید و درب ماهیتابه رو ببندید که با اب پیاز و بخار پخته بشه!
—————————————————————————–
قارچ ها رو خرد کنید و با ابلیمو و نمک مخلوط کنید و با کمی کره تفت بدید و در اخر هم جعفری ها رو اضافه کنید و با بیف مخلوط کنید !
—————————————————————————–
و اما سس :
ارد رو کمی تفت بدید که خام نباشه و کره و فلفل سیاه و پودر اویشن ونمک رو بهش اضافه کنید و در اخر هم شیر و خوب میکس کنید که سس صاف و یکدست و نیمه رقیق داشته باشید و موقع سرو کردن با بیف مخلوط کنید!
————————————————————————
نکته !
>راسته گوساله ( بیف استیک )بافت نرمی داره و براحتی توی ماهیتابه پخته میشه , پس سعی نکنید اب بهش اضافه کنید , زیاد هم بیف رو تفت ندید چون باید ابدار و لطیف باشه!
>واسه اینکه قارچ ها تیره نشه و شفاف بمونه حتما ابلیمو بهش بزنید!
>این غذا رو با سبزیجات و چند تکه گارلیک برد( نون سیری) میتونید سرو کنید که فوق العاده است !
>باز هم تاکید میکنم از پودر اویشن و جعفری توی غذاهاتون استفاده کنید چون طعم غذا و سس رو دو چندان میکنه !
>کمی خامه هم میتونید!
راسته گوساله 500 گ
پیاز 1 ع
قارچ 200 گ
جعفری 1 ق س
اب لیموی تازه 1 ق س
… فلفل سیاه و نمک مقداری
—————————————————————————–
محتویات سس :
ارد 2 ق غ
کره 1 ق س
شیر 1 پ
پودر اویشن و نمک و فلفل سیاه کمی
—————————————————————————–
راسته گوساله ( مناسب برای استیک) نازک خلال کتید و با پیاز و نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید و توی ماهیتابه با کمی روغن یا کره تفت بدید و درب ماهیتابه رو ببندید که با اب پیاز و بخار پخته بشه!
—————————————————————————–
قارچ ها رو خرد کنید و با ابلیمو و نمک مخلوط کنید و با کمی کره تفت بدید و در اخر هم جعفری ها رو اضافه کنید و با بیف مخلوط کنید !
—————————————————————————–
و اما سس :
ارد رو کمی تفت بدید که خام نباشه و کره و فلفل سیاه و پودر اویشن ونمک رو بهش اضافه کنید و در اخر هم شیر و خوب میکس کنید که سس صاف و یکدست و نیمه رقیق داشته باشید و موقع سرو کردن با بیف مخلوط کنید!
————————————————————————
نکته !
>راسته گوساله ( بیف استیک )بافت نرمی داره و براحتی توی ماهیتابه پخته میشه , پس سعی نکنید اب بهش اضافه کنید , زیاد هم بیف رو تفت ندید چون باید ابدار و لطیف باشه!
>واسه اینکه قارچ ها تیره نشه و شفاف بمونه حتما ابلیمو بهش بزنید!
>این غذا رو با سبزیجات و چند تکه گارلیک برد( نون سیری) میتونید سرو کنید که فوق العاده است !
>باز هم تاکید میکنم از پودر اویشن و جعفری توی غذاهاتون استفاده کنید چون طعم غذا و سس رو دو چندان میکنه !
>کمی خامه هم میتونید!
راسته گوساله 500 گ
پیاز 1 ع
قارچ 200 گ
جعفری 1 ق س
اب لیموی تازه 1 ق س
… فلفل سیاه و نمک مقداری
—————————————————————————–
محتویات سس :
ارد 2 ق غ
کره 1 ق س
شیر 1 پ
پودر اویشن و نمک و فلفل سیاه کمی
—————————————————————————–
راسته گوساله ( مناسب برای استیک) نازک خلال کتید و با پیاز و نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید و توی ماهیتابه با کمی روغن یا کره تفت بدید و درب ماهیتابه رو ببندید که با اب پیاز و بخار پخته بشه!
—————————————————————————–
قارچ ها رو خرد کنید و با ابلیمو و نمک مخلوط کنید و با کمی کره تفت بدید و در اخر هم جعفری ها رو اضافه کنید و با بیف مخلوط کنید !
—————————————————————————–
و اما سس :
ارد رو کمی تفت بدید که خام نباشه و کره و فلفل سیاه و پودر اویشن ونمک رو بهش اضافه کنید و در اخر هم شیر و خوب میکس کنید که سس صاف و یکدست و نیمه رقیق داشته باشید و موقع سرو کردن با بیف مخلوط کنید!
————————————————————————
نکته !
>راسته گوساله ( بیف استیک )بافت نرمی داره و براحتی توی ماهیتابه پخته میشه , پس سعی نکنید اب بهش اضافه کنید , زیاد هم بیف رو تفت ندید چون باید ابدار و لطیف باشه!
>واسه اینکه قارچ ها تیره نشه و شفاف بمونه حتما ابلیمو بهش بزنید!
>این غذا رو با سبزیجات و چند تکه گارلیک برد( نون سیری) میتونید سرو کنید که فوق العاده است !
>باز هم تاکید میکنم از پودر اویشن و جعفری توی غذاهاتون استفاده کنید چون طعم غذا و سس رو دو چندان میکنه !
>کمی خامه هم میتونید!
راسته گوساله 500 گ
پیاز 1 ع
قارچ 200 گ
جعفری 1 ق س
اب لیموی تازه 1 ق س
… فلفل سیاه و نمک مقداری
—————————————————————————–
محتویات سس :
ارد 2 ق غ
کره 1 ق س
شیر 1 پ
پودر اویشن و نمک و فلفل سیاه کمی
—————————————————————————–
راسته گوساله ( مناسب برای استیک) نازک خلال کتید و با پیاز و نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید و توی ماهیتابه با کمی روغن یا کره تفت بدید و درب ماهیتابه رو ببندید که با اب پیاز و بخار پخته بشه!
—————————————————————————–
قارچ ها رو خرد کنید و با ابلیمو و نمک مخلوط کنید و با کمی کره تفت بدید و در اخر هم جعفری ها رو اضافه کنید و با بیف مخلوط کنید !
—————————————————————————–
و اما سس :
ارد رو کمی تفت بدید که خام نباشه و کره و فلفل سیاه و پودر اویشن ونمک رو بهش اضافه کنید و در اخر هم شیر و خوب میکس کنید که سس صاف و یکدست و نیمه رقیق داشته باشید و موقع سرو کردن با بیف مخلوط کنید!
————————————————————————
نکته !
>راسته گوساله ( بیف استیک )بافت نرمی داره و براحتی توی ماهیتابه پخته میشه , پس سعی نکنید اب بهش اضافه کنید , زیاد هم بیف رو تفت ندید چون باید ابدار و لطیف باشه!
>واسه اینکه قارچ ها تیره نشه و شفاف بمونه حتما ابلیمو بهش بزنید!
>این غذا رو با سبزیجات و چند تکه گارلیک برد( نون سیری) میتونید سرو کنید که فوق العاده است !
>باز هم تاکید میکنم از پودر اویشن و جعفری توی غذاهاتون استفاده کنید چون طعم غذا و سس رو دو چندان میکنه !
>کمی خامه هم میتونید!
راسته گوساله 500 گ
پیاز 1 ع
قارچ 200 گ
جعفری 1 ق س
اب لیموی تازه 1 ق س
… فلفل سیاه و نمک مقداری
—————————————————————————–
محتویات سس :
ارد 2 ق غ
کره 1 ق س
شیر 1 پ
پودر اویشن و نمک و فلفل سیاه کمی
—————————————————————————–
راسته گوساله ( مناسب برای استیک) نازک خلال کتید و با پیاز و نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید و توی ماهیتابه با کمی روغن یا کره تفت بدید و درب ماهیتابه رو ببندید که با اب پیاز و بخار پخته بشه!
—————————————————————————–
قارچ ها رو خرد کنید و با ابلیمو و نمک مخلوط کنید و با کمی کره تفت بدید و در اخر هم جعفری ها رو اضافه کنید و با بیف مخلوط کنید !
—————————————————————————–
و اما سس :
ارد رو کمی تفت بدید که خام نباشه و کره و فلفل سیاه و پودر اویشن ونمک رو بهش اضافه کنید و در اخر هم شیر و خوب میکس کنید که سس صاف و یکدست و نیمه رقیق داشته باشید و موقع سرو کردن با بیف مخلوط کنید!
————————————————————————
نکته !
>راسته گوساله ( بیف استیک )بافت نرمی داره و براحتی توی ماهیتابه پخته میشه , پس سعی نکنید اب بهش اضافه کنید , زیاد هم بیف رو تفت ندید چون باید ابدار و لطیف باشه!
>واسه اینکه قارچ ها تیره نشه و شفاف بمونه حتما ابلیمو بهش بزنید!
>این غذا رو با سبزیجات و چند تکه گارلیک برد( نون سیری) میتونید سرو کنید که فوق العاده است !
>باز هم تاکید میکنم از پودر اویشن و جعفری توی غذاهاتون استفاده کنید چون طعم غذا و سس رو دو چندان میکنه !
>کمی خامه هم میتونید!
راسته گوساله 500 گ
پیاز 1 ع
قارچ 200 گ
جعفری 1 ق س
اب لیموی تازه 1 ق س
… فلفل سیاه و نمک مقداری
—————————————————————————–
محتویات سس :
ارد 2 ق غ
کره 1 ق س
شیر 1 پ
پودر اویشن و نمک و فلفل سیاه کمی
—————————————————————————–
راسته گوساله ( مناسب برای استیک) نازک خلال کتید و با پیاز و نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید و توی ماهیتابه با کمی روغن یا کره تفت بدید و درب ماهیتابه رو ببندید که با اب پیاز و بخار پخته بشه!
—————————————————————————–
قارچ ها رو خرد کنید و با ابلیمو و نمک مخلوط کنید و با کمی کره تفت بدید و در اخر هم جعفری ها رو اضافه کنید و با بیف مخلوط کنید !
—————————————————————————–
و اما سس :
ارد رو کمی تفت بدید که خام نباشه و کره و فلفل سیاه و پودر اویشن ونمک رو بهش اضافه کنید و در اخر هم شیر و خوب میکس کنید که سس صاف و یکدست و نیمه رقیق داشته باشید و موقع سرو کردن با بیف مخلوط کنید!
————————————————————————
نکته !
>راسته گوساله ( بیف استیک )بافت نرمی داره و براحتی توی ماهیتابه پخته میشه , پس سعی نکنید اب بهش اضافه کنید , زیاد هم بیف رو تفت ندید چون باید ابدار و لطیف باشه!
>واسه اینکه قارچ ها تیره نشه و شفاف بمونه حتما ابلیمو بهش بزنید!
>این غذا رو با سبزیجات و چند تکه گارلیک برد( نون سیری) میتونید سرو کنید که فوق العاده است !
>باز هم تاکید میکنم از پودر اویشن و جعفری توی غذاهاتون استفاده کنید چون طعم غذا و سس رو دو چندان میکنه !
>کمی خامه هم میتونید!
راسته گوساله 500 گ
پیاز 1 ع
قارچ 200 گ
جعفری 1 ق س
اب لیموی تازه 1 ق س
… فلفل سیاه و نمک مقداری
—————————————————————————–
محتویات سس :
ارد 2 ق غ
کره 1 ق س
شیر 1 پ
پودر اویشن و نمک و فلفل سیاه کمی
—————————————————————————–
راسته گوساله ( مناسب برای استیک) نازک خلال کتید و با پیاز و نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید و توی ماهیتابه با کمی روغن یا کره تفت بدید و درب ماهیتابه رو ببندید که با اب پیاز و بخار پخته بشه!
—————————————————————————–
قارچ ها رو خرد کنید و با ابلیمو و نمک مخلوط کنید و با کمی کره تفت بدید و در اخر هم جعفری ها رو اضافه کنید و با بیف مخلوط کنید !
—————————————————————————–
و اما سس :
ارد رو کمی تفت بدید که خام نباشه و کره و فلفل سیاه و پودر اویشن ونمک رو بهش اضافه کنید و در اخر هم شیر و خوب میکس کنید که سس صاف و یکدست و نیمه رقیق داشته باشید و موقع سرو کردن با بیف مخلوط کنید!
————————————————————————
نکته !
>راسته گوساله ( بیف استیک )بافت نرمی داره و براحتی توی ماهیتابه پخته میشه , پس سعی نکنید اب بهش اضافه کنید , زیاد هم بیف رو تفت ندید چون باید ابدار و لطیف باشه!
>واسه اینکه قارچ ها تیره نشه و شفاف بمونه حتما ابلیمو بهش بزنید!
>این غذا رو با سبزیجات و چند تکه گارلیک برد( نون سیری) میتونید سرو کنید که فوق العاده است !
>باز هم تاکید میکنم از پودر اویشن و جعفری توی غذاهاتون استفاده کنید چون طعم غذا و سس رو دو چندان میکنه !
>کمی خامه هم میتونید!
راسته گوساله 500 گ
پیاز 1 ع
قارچ 200 گ
جعفری 1 ق س
اب لیموی تازه 1 ق س
… فلفل سیاه و نمک مقداری
—————————————————————————–
محتویات سس :
ارد 2 ق غ
کره 1 ق س
شیر 1 پ
پودر اویشن و نمک و فلفل سیاه کمی
—————————————————————————–
راسته گوساله ( مناسب برای استیک) نازک خلال کتید و با پیاز و نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید و توی ماهیتابه با کمی روغن یا کره تفت بدید و درب ماهیتابه رو ببندید که با اب پیاز و بخار پخته بشه!
—————————————————————————–
قارچ ها رو خرد کنید و با ابلیمو و نمک مخلوط کنید و با کمی کره تفت بدید و در اخر هم جعفری ها رو اضافه کنید و با بیف مخلوط کنید !
—————————————————————————–
و اما سس :
ارد رو کمی تفت بدید که خام نباشه و کره و فلفل سیاه و پودر اویشن ونمک رو بهش اضافه کنید و در اخر هم شیر و خوب میکس کنید که سس صاف و یکدست و نیمه رقیق داشته باشید و موقع سرو کردن با بیف مخلوط کنید!
————————————————————————
نکته !
>راسته گوساله ( بیف استیک )بافت نرمی داره و براحتی توی ماهیتابه پخته میشه , پس سعی نکنید اب بهش اضافه کنید , زیاد هم بیف رو تفت ندید چون باید ابدار و لطیف باشه!
>واسه اینکه قارچ ها تیره نشه و شفاف بمونه حتما ابلیمو بهش بزنید!
>این غذا رو با سبزیجات و چند تکه گارلیک برد( نون سیری) میتونید سرو کنید که فوق العاده است !
>باز هم تاکید میکنم از پودر اویشن و جعفری توی غذاهاتون استفاده کنید چون طعم غذا و سس رو دو چندان میکنه !
>کمی خامه هم میتونید!
راسته گوساله 500 گ
پیاز 1 ع
قارچ 200 گ
جعفری 1 ق س
اب لیموی تازه 1 ق س
… فلفل سیاه و نمک مقداری
—————————————————————————–
محتویات سس :
ارد 2 ق غ
کره 1 ق س
شیر 1 پ
پودر اویشن و نمک و فلفل سیاه کمی
—————————————————————————–
راسته گوساله ( مناسب برای استیک) نازک خلال کتید و با پیاز و نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید و توی ماهیتابه با کمی روغن یا کره تفت بدید و درب ماهیتابه رو ببندید که با اب پیاز و بخار پخته بشه!
—————————————————————————–
قارچ ها رو خرد کنید و با ابلیمو و نمک مخلوط کنید و با کمی کره تفت بدید و در اخر هم جعفری ها رو اضافه کنید و با بیف مخلوط کنید !
—————————————————————————–
و اما سس :
ارد رو کمی تفت بدید که خام نباشه و کره و فلفل سیاه و پودر اویشن ونمک رو بهش اضافه کنید و در اخر هم شیر و خوب میکس کنید که سس صاف و یکدست و نیمه رقیق داشته باشید و موقع سرو کردن با بیف مخلوط کنید!
————————————————————————
نکته !
>راسته گوساله ( بیف استیک )بافت نرمی داره و براحتی توی ماهیتابه پخته میشه , پس سعی نکنید اب بهش اضافه کنید , زیاد هم بیف رو تفت ندید چون باید ابدار و لطیف باشه!
>واسه اینکه قارچ ها تیره نشه و شفاف بمونه حتما ابلیمو بهش بزنید!
>این غذا رو با سبزیجات و چند تکه گارلیک برد( نون سیری) میتونید سرو کنید که فوق العاده است !
>باز هم تاکید میکنم از پودر اویشن و جعفری توی غذاهاتون استفاده کنید چون طعم غذا و سس رو دو چندان میکنه !
>کمی خامه هم میتونید!
راسته گوساله 500 گ
پیاز 1 ع
قارچ 200 گ
جعفری 1 ق س
اب لیموی تازه 1 ق س
… فلفل سیاه و نمک مقداری
—————————————————————————–
محتویات سس :
ارد 2 ق غ
کره 1 ق س
شیر 1 پ
پودر اویشن و نمک و فلفل سیاه کمی
—————————————————————————–
راسته گوساله ( مناسب برای استیک) نازک خلال کتید و با پیاز و نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید و توی ماهیتابه با کمی روغن یا کره تفت بدید و درب ماهیتابه رو ببندید که با اب پیاز و بخار پخته بشه!
—————————————————————————–
قارچ ها رو خرد کنید و با ابلیمو و نمک مخلوط کنید و با کمی کره تفت بدید و در اخر هم جعفری ها رو اضافه کنید و با بیف مخلوط کنید !
—————————————————————————–
و اما سس :
ارد رو کمی تفت بدید که خام نباشه و کره و فلفل سیاه و پودر اویشن ونمک رو بهش اضافه کنید و در اخر هم شیر و خوب میکس کنید که سس صاف و یکدست و نیمه رقیق داشته باشید و موقع سرو کردن با بیف مخلوط کنید!
————————————————————————
نکته !
>راسته گوساله ( بیف استیک )بافت نرمی داره و براحتی توی ماهیتابه پخته میشه , پس سعی نکنید اب بهش اضافه کنید , زیاد هم بیف رو تفت ندید چون باید ابدار و لطیف باشه!
>واسه اینکه قارچ ها تیره نشه و شفاف بمونه حتما ابلیمو بهش بزنید!
>این غذا رو با سبزیجات و چند تکه گارلیک برد( نون سیری) میتونید سرو کنید که فوق العاده است !
>باز هم تاکید میکنم از پودر اویشن و جعفری توی غذاهاتون استفاده کنید چون طعم غذا و سس رو دو چندان میکنه !
>کمی خامه هم میتونید به سس اضافه کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post اشپزی/طرزتهیه متفاوت کشک بادمجان
Next post خيال پردازی كودكان را جدی بگيريد