طرز تهیه نان تافتون برای سفره افطار
ارد 350 گرم ماست 1/2 پیمانه ( 150 گرم ) شیرولرم 150 میلیلیتر( 3/4 پیمانه ) … خمیر مایه 1 قاشق سوپخوری شکر 1 قاشق سوپخوری نمک 1 قاشق چایی خوری بکینگ پودر 1 قاشق چایی خوری طرز تهیه : در شروع باید بگم نان پختن کار راحتی نیست نیار به تجربه دارد که اگر
ارد 350 گرم
ماست 1/2 پیمانه ( 150 گرم )
شیرولرم 150 میلیلیتر( 3/4 پیمانه )
… خمیر مایه 1 قاشق سوپخوری
شکر 1 قاشق سوپخوری
نمک 1 قاشق چایی خوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایی خوری
طرز تهیه :
در شروع باید بگم نان پختن کار راحتی نیست نیار به تجربه دارد که اگر علاقمند این کار هستید با تکرار تجربه بدست میاد و به قول معروف قلق اینکار دستتون میاد . قبل از اینکه دست بکار بشید این توضیحاتی که من در پست جداگانه اینجا گذاشتم در مورد هر انچه که در مورد پختن نان خوب باید دانست رو مطالعه کنید سپس دستبکار پختن نان شوید .
ابتدا اگر خمیر مایه تازه استفاده میکنید با شکر و شیر ولرم مخلوط کنید و 15 دقیقه در جای گرم استراحت دهید تا عمل اید ( یعنی پف کند ) . اگر از خمیر مایه خشک فوری استفاده میکنید مستقیم ( بدونه عمل اوردن ) به ارد اضافه کنید . تمام مواد خشک ( ارد و بکینگ پودر و نمک و شکر و خمیر مایه فوری ) را با هم مخلوط کنید . در این مرحله اگر از خمیر مایه تازه استفاده کردید و اون رو عمل اوردید به مواد خشک اضافه کنید و گرنه شیر ولرم و ماست را اضافه کنید و خوب ورز دهید . این خمیر چسبنده هست که باید با ورز دادن زیاد و ضربه زدن خمیر به میز کار از چسبندهگی خمیر کم کنید . خمیر را در ظرف ارد پاشی شده بگذارید و رو و دور ظرف را کاملا بپوشانید و در جای گرم به مدت 1 تا 1/5 ساعت استراحت دهید . پس از این مدت خمیر را روی سطح ارد پاشی شده کمی ورز دهید . سپس از خمیر چانه های یک اندازه بردارید . چانه ها را به مدت 15 دقیقه استراحت دهید . بعد از این مدت چانه ها را با کمک وردنه پهن کنید و با چنگال چند جای خمیر را سوراخ کنید . در تابه بدونه روغن که روی حرارت گرم کردید دو طرف نان را بپزید .
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0