طرز تهیه متفاوت ﻣﯿﮕﻮ ﮐﺒﺎﺑﯽ
ﻣﯿﮕﻮ :۱ﮐﯿﻠﻮ ﺳﯿﺮ:۲ ﺣﺒﻪ ﭘﯿﺎﺯ:۱ﻋﺪﺩ (ﮐﻮﭼﮏ) ﺭﻭﻏﻦ ﺯﯾﺘﻮﻥ:۱ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ … ﮐﺮﻩ ﺑﺎﺩﺍﻡ ﺯﻣﯿﻨﯽ:۲ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ ﺍﺏ ﻟﯿﻤﻮ ﺗﺮﺵ ﺗﺎﺯﻩ:۳ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ :ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ ﭘﯿﺎﺯ ﻭ ﺳﯿﺮ ﺭﺍ ﺭﯾﺰ ﺭﻧﺪﻩ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻘﯿﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭﺧﻮﺏ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻩ ﺳﭙﺲ ﻣﯿﮕﻮ ﻫﺎ ﭘﺎﮎ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ
ﻣﯿﮕﻮ :۱ﮐﯿﻠﻮ
ﺳﯿﺮ:۲ ﺣﺒﻪ
ﭘﯿﺎﺯ:۱ﻋﺪﺩ (ﮐﻮﭼﮏ)
ﺭﻭﻏﻦ ﺯﯾﺘﻮﻥ:۱ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ
… ﮐﺮﻩ ﺑﺎﺩﺍﻡ ﺯﻣﯿﻨﯽ:۲ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
ﺍﺏ ﻟﯿﻤﻮ ﺗﺮﺵ ﺗﺎﺯﻩ:۳ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ :ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ
ﺳﯿﺮ:۲ ﺣﺒﻪ
ﭘﯿﺎﺯ:۱ﻋﺪﺩ (ﮐﻮﭼﮏ)
ﺭﻭﻏﻦ ﺯﯾﺘﻮﻥ:۱ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ
… ﮐﺮﻩ ﺑﺎﺩﺍﻡ ﺯﻣﯿﻨﯽ:۲ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
ﺍﺏ ﻟﯿﻤﻮ ﺗﺮﺵ ﺗﺎﺯﻩ:۳ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ :ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ
ﭘﯿﺎﺯ ﻭ ﺳﯿﺮ ﺭﺍ ﺭﯾﺰ ﺭﻧﺪﻩ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻘﯿﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭﺧﻮﺏ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻩ ﺳﭙﺲ ﻣﯿﮕﻮ ﻫﺎ ﭘﺎﮎ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۳ ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺭ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﯾﻢ ﺗﺎ ﻫﻤﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺧﻮﺏ ﺑﻪ ﺧﻮﺭﺩ ﻣﯿﮕﻮﻫﺎ ﺑﺮﻭﻧﺪ ﺳﭙﺲ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﮐﺒﺎﺏ ﮐﻨﯿﺪ.ﺩﻗﺖ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﮕﻮ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ۵ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺭﻭ ﺁﺗﺶ ﺑﻤﺎﻧﺪ
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0