طرز تهیه متفاوت ﻣﯿﮕﻮ ﮐﺒﺎﺑﯽ

ﻣﯿﮕﻮ :۱ﮐﯿﻠﻮ
ﺳﯿﺮ:۲ ﺣﺒﻪ
ﭘﯿﺎﺯ:۱ﻋﺪﺩ (ﮐﻮﭼﮏ)
ﺭﻭﻏﻦ ﺯﯾﺘﻮﻥ:۱ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ
… ﮐﺮﻩ ﺑﺎﺩﺍﻡ ﺯﻣﯿﻨﯽ:۲ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
ﺍﺏ ﻟﯿﻤﻮ ﺗﺮﺵ ﺗﺎﺯﻩ:۳ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ :ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ

ﭘﯿﺎﺯ ﻭ ﺳﯿﺮ ﺭﺍ ﺭﯾﺰ ﺭﻧﺪﻩ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻘﯿﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭﺧﻮﺏ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻩ ﺳﭙﺲ ﻣﯿﮕﻮ ﻫﺎ ﭘﺎﮎ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۳ ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺭ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﯾﻢ ﺗﺎ ﻫﻤﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺧﻮﺏ ﺑﻪ ﺧﻮﺭﺩ ﻣﯿﮕﻮﻫﺎ ﺑﺮﻭﻧﺪ ﺳﭙﺲ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﮐﺒﺎﺏ ﮐﻨﯿﺪ.ﺩﻗﺖ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﮕﻮ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ۵ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺭﻭ ﺁﺗﺶ ﺑﻤﺎﻧﺪ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post طرز تهیه حلوای جدید برای خانم های باسلیقه
Next post بادمجان پلو خوردید؟امروز حتما امتحان کنید