بادمجان پلو خوردید؟امروز حتما امتحان کنید
مواد لازم برنج ۳ پیمانه بادمجان ۴ عدد حلقه ای گوجه فرنگی حلقه ای با پوست ۵ عدد … گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری پیاز ۲ عدد متوسط سیر ۳ تا ۴ حبه قرص گوشت ۱ عدد نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه و روغن به میزان لازم
مواد لازم
برنج ۳ پیمانه
بادمجان ۴ عدد حلقه ای
گوجه فرنگی حلقه ای با پوست ۵ عدد
… گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
پیاز ۲ عدد متوسط
سیر ۳ تا ۴ حبه
قرص گوشت ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه و روغن به میزان لازم
طرز تهیه
پیاز و سیر رو به همراه گوشت چرخ کرده سرخ کنید. بعد, رب رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا رب هم سرخ بشه و بوی خامی اون گرفته بشه. قرص گوشت رو در کمی آب جوش حل کنید و به مخلوط بالا اضافه کنید. اجازه بدید تا آب گوشت کاملا کشیده بشه. حالا کمی زردچوبه, ادویه و نمک و فلفل بزنید و حرارت رو خاموش کنید.
بادمجانها رو از قبل نمک پاش کنید تا تلخی اونا گرفته بشه و بعد سرخ کنید و روی دستمال آشپزخانه بذارید تا روغن اضافی اون گرفته بشه.
گوجه فرنگی ها رو هم سرخ کنید و کنار بذارید.
در یک قابلمه برنج رو به روش کته یا آبکش آماده کنید و از مواد لا به لای پلو بذارید و اجازه بدید تا دم بکشه.
***نکات
*این غذا, یکی از غذاهای سنتی شهر قزوین است.
*همیشه روی پلو, کمی کره بذارید تا پلو حسابی خوش عطر بشه.
*چون بادمجان و گوجه احتمال له شدنشون زیاده, میتونید اونا رو روی پلو بذارید تا موقع کشیدن پلو خیلی له نشن!
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0