آموزش شینیون حلزونی/بافت مو
آموزش شینیون حلزونی
این شینیون بیشتر برای مهمانی های شبانه و با لباس شب و برای سنین بیست و هفت-هشت سال به بالا مناسب می باشد در ضمن اگر مو بلند و یکدست باشد زیباتر و راحت تر می شود مو را درست کرد. البته همه اینها سلیقه ایست اما اگر بخواهیم از دریچه دنیای مد نگاه کنیم٬ برای سن های پایین مناسب نمی باشد.
۱- در ابتدا موها را بعد از براشینگ کردن یا سشوار کردن ٬ از گوش تا گوش به دو قسمت پشت و جلو تقسیم می کنیم. موهای جلو سر را هم به سه قسمت کنار گوش ها و ابرو تا ابرو تقسیم می کنیم.
۲- موهای پشت سر را از تاج سر به صورت افقی به ضخامت ۱ سانت جدا می کنیم و تا پایین از ریشه تا ساقه پوش می دهیم. مانند شکل
۳- بعد از اینکه کل پشت سر را پوش دادیم همه موها را به سمت چپ می بریم ٬ تافت می زنیم تا صاف و یکدست شود.
۴- با یک دست موها را گرفته و با دست دیگراز بالا تا پایین مطابق شکل ٬ به صورت ضربدری ٬موها را سنجاق می زنیم.
۵- بعد از اینکه موها را سنجاق کردیم ٬ موها را به سمت راست برده و با حرکت دودست موها را به شکل قیف یا حلزون در می آوریم و مانند شکل مرز بین موهای شکل داده شده و موهای کف سر را به صورتی که دیده نشود سنجاق می کنیم.
۶- در مرحله بعد یکی از موهای تقسیم بندی شده کنار گوش را باز کرده وبعد از شانه کردن و تافت زدن به روی موهای حلزونی شکل آورده و به طوری که سنجاق ها دیده نشوند ٬ سنجاق می کنیم.
۷- در آخر قسمت ها باقی مانده را باز کرده و بابلیس می کنیم و به سمت چپ می آوریم و فیکس (ثابت) می کنیم.
همان طور که همواره متذکر هستم باز هم یاد آوری آن خالی از لطف نیست “در کل شینیون کاریست پر از خلاقیت خود فرد” ٬ مثلا در این مدل ما می توانیم موهای جلوی سر را روی قسمت پشت سر برده و دی زاین(طراحی) کنیم یا اینکه موهای جلوی سر را به جای فر کردن صاف کرد و به شکل های گوناگون دی زاین کنیم
منبع:زیبا شو دات کام
برچسب ها :آرایش وزیبایی ، آموزش بافت مو ، آموزش بافت مو مدل حلزونی ، آموزش شینیون ، آموزش شینیون حلزونی ، شینیون مو ، طرز درست کردن مو مدل حلزونی ، گل بانو ، گلبانو ، مدل بافنتمو ، مدل حلزونی ، مدل مو ، مو
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0