کد خبر : 64
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 11 تیر 1392 - 0:16

تهیه پیتزا قارچ و مرغ

تهیه پیتزا قارچ و مرغ

مواد لازم خمیر آماده یک عدد روغن مایع جهت سرخ‌کردن یک تا دو قاشق غذاخوری قارچ ورقه‌شده و فیله مرغ از هر کدام ۳۰۰ گرم فلفل دلمه‌ای رنگی‌خردشده سه عدد سس گوجه‌فرنگی سه قاشق غذاخوری پنیر فیلافیلا ۵۰۰ گرم نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم طرز تهیه فیله‌های خردشده‌ را در روغن کمی تفت

مواد لازم

خمیر آماده یک عدد
روغن مایع جهت سرخ‌کردن یک تا دو قاشق غذاخوری
قارچ ورقه‌شده و فیله مرغ از هر کدام ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای رنگی‌خردشده سه عدد
سس گوجه‌فرنگی سه قاشق غذاخوری
پنیر فیلافیلا ۵۰۰ گرم
نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم

طرز تهیه

فیله‌های خردشده‌ را در روغن کمی تفت دهید و به آن نمک، فلفل و ادویه اضافه کنید. خمیر را روی سینی فر قرار داده و روی آن سس گوجه‌فرنگی بمالید. مقداری پنیر روی سطح خمیر بریزید و به ترتیب مرغ، فلفل دلمه‌ای و قارچ را روی سطح خمیر بریزید و در نهایت سطح مواد را با پنیر بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه اول فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد بپزید تا کف نان طلایی، پنیر آن نیز آب شده و طلایی شود.

READ
طرز تهیه شیرینی مینیاتوری/شیرینی مخصوص عید

برچسب ها : ، ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *