تهیه پیتزا قارچ و مرغ
مواد لازم خمیر آماده یک عدد روغن مایع جهت سرخکردن یک تا دو قاشق غذاخوری قارچ ورقهشده و فیله مرغ از هر کدام ۳۰۰ گرم فلفل دلمهای رنگیخردشده سه عدد سس گوجهفرنگی سه قاشق غذاخوری پنیر فیلافیلا ۵۰۰ گرم نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم طرز تهیه فیلههای خردشده را در روغن کمی تفت
مواد لازم
خمیر آماده یک عدد
روغن مایع جهت سرخکردن یک تا دو قاشق غذاخوری
قارچ ورقهشده و فیله مرغ از هر کدام ۳۰۰ گرم
فلفل دلمهای رنگیخردشده سه عدد
سس گوجهفرنگی سه قاشق غذاخوری
پنیر فیلافیلا ۵۰۰ گرم
نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم
طرز تهیه
فیلههای خردشده را در روغن کمی تفت دهید و به آن نمک، فلفل و ادویه اضافه کنید. خمیر را روی سینی فر قرار داده و روی آن سس گوجهفرنگی بمالید. مقداری پنیر روی سطح خمیر بریزید و به ترتیب مرغ، فلفل دلمهای و قارچ را روی سطح خمیر بریزید و در نهایت سطح مواد را با پنیر بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه اول فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید تا کف نان طلایی، پنیر آن نیز آب شده و طلایی شود.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0