آموزش خاگینه مغزدار در تابه چدنی دوقلو/شیرینی

آموزش خاگینه مغزدار در تابه چدنی دوقلو
شنبه, 28 اردیبهشت 1391 ساعت 19:12
ایشلی قیقناخ
مواد لازم :
تخم مرغ: 5 عدد
ماست یا شیر: 5 قاشق غذاخوری
آرد: 5 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری پر
وانیل: نوک قاشق چایخوری
زعفران دم کرده : کمی
شربت بار: به مقدار نیاز
طرز تهیه :
تخم مرغ ها را با وانیل کمی زده،سپس شیر یا ماست(من ماست زدم) و زعفران رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید،آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و کم کم به مایع اضافه کنید و هم بزنید تا آرد جذب تخم مرغها شود . کمی روغن در تابه ای مناسب ریخته و گرم کنید،مایع تخم مرغی را در تابه ریخته و بگذارید یک طرفش سرخ شود، سپس تابه را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود و سپس به شکل دلخواه برش داده و شربت باری را که آمده کردیم روی قئقاناق میدهیم و میگذاریم چند دقیقه با شربت روی حرارت بماند،سپس در ظرف مورد نظر کشیده و سرو میکنیم.
نکته ها: میتوانید داخلش دارچین،گردو،گل سرخ خشک(من اینا رو ریختم) و اگه دوست داشته باشید کمی گلاب هم بزنید .
نوعی دیگری نیز وجود دارد که مثل دستور بالا ساده درست شده و نازک تر سرخ میکنند،سپس وسطش گردو دارچین و گل سرخ میگذارند و رل کرده برش میدهند و بعدش در شربت بار میگذارند،نامش ایشلی قئیقاناق(خاگینه ی تو پر(مغزدار)) هست. دستور و عکس : مهران از تبریز
برای تهیه این خاگینه داخل تابه چدن دوقلو حتما واشر را دربیارید و در انتهای پخت درب تابه را کم باز بذارید تا حالت خمیری به خود نگیره
منبع:سفره خونه
برچسب ها :آشپزی ، آموزش خاگینه مغزدار ، آموزش خاگینه مغزدار در تابه چدنی دوقلو ، پخت خاگینه مغزدار ، خاگینه ، خاگینه مغزدار ، روش تهیه خاگینه مغزدار ، شیرینی ، شیرینی مخصوص عید ، طرز تهیه خاگینه مغزدار ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0