آموزش خاگینه مغزدار در تابه چدنی دوقلو/شیرینی

شنبه, 28 اردیبهشت 1391 ساعت 19:12

12991704552

ایشلی قیقناخ

مواد لازم :

تخم مرغ: 5 عدد
ماست یا شیر: 5 قاشق غذاخوری
آرد: 5 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری پر
وانیل: نوک قاشق چایخوری
زعفران دم کرده : کمی
شربت بار: به مقدار نیاز
طرز تهیه :
تخم مرغ ها را با وانیل کمی زده،سپس شیر یا ماست(من ماست زدم) و زعفران رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید،آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و کم کم به مایع اضافه کنید و هم بزنید تا آرد جذب تخم مرغها شود . کمی روغن در تابه ای مناسب ریخته و گرم کنید،مایع تخم مرغی را در تابه ریخته و بگذارید یک طرفش سرخ شود، سپس تابه را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود و سپس به شکل دلخواه برش داده و شربت باری را که آمده کردیم روی قئقاناق میدهیم و میگذاریم چند دقیقه با شربت روی حرارت بماند،سپس در ظرف مورد نظر کشیده و سرو میکنیم.

12991704551
نکته ها: میتوانید داخلش دارچین،گردو،گل سرخ خشک(من اینا رو ریختم) و اگه دوست داشته باشید کمی گلاب هم بزنید .
نوعی دیگری نیز وجود دارد که مثل دستور بالا ساده درست شده و نازک تر سرخ میکنند،سپس وسطش گردو دارچین و گل سرخ میگذارند و رل کرده برش میدهند و بعدش در شربت بار میگذارند،نامش ایشلی قئیقاناق(خاگینه ی تو پر(مغزدار)) هست. دستور و عکس : مهران از تبریز

برای تهیه این خاگینه داخل تابه چدن دوقلو حتما واشر را دربیارید و در انتهای پخت درب تابه را کم باز بذارید تا حالت خمیری به خود نگیره

READ
آموزش كيك در قابلمه بدون نياز به فر/شیرینی

منبع:سفره خونه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post آموزش کیک کرم کارامل در ماکروفر /شیرینی مخصوص عید
Next post طرز تهیه سالاد گرم کبابی یونانی با نان سیر و سس ماست و شوید/سالاد