طرز تهیه اسنک نخودچی ( هندی )/شیرینی مخصوص عید

طرز تهیه اسنک نخودچی ( هندی شیرینی مخصوص عید
اسنک نخودچی ( هندی ) شور یا شیرین
مواد لازم برای تهیه 12 عدد متوسط :
پودر یا آرد نخودچی نرم یک و 1/4 پیمانه
نصف پیمانه کره ذوب شده
شیر ولرم یک ق غ
زعفران دم کرده مقدار 2 ق چ
شکر یا در صورت تمایل نمک : 2/3 پیمانه
نصف ق غ پودر هل ( اگر اسنک شیرین تهیه میکنید )
مقداری کشمش پلویی
نصف ق چ فلفل قرمز ( اگر اسنک شور تهیه میکنید )
طرز تهیه :
ابتدا زعفران را دم کرده و آماده کنید . در ظرفی بزرگ کره را ریخته و کشمش پلویی بیدانه را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا نرم شوند . کشمش ها را خارج کرده و کنار بگذذارید .
اکنون در همان ظرف پودر نخودچی را ریخته و کمی با کره تفت دهید . زعفران را اضافه کنید و شیر و کشمش تفت داده را بریزید و مخلوط کرده و از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود . قبل از اینکه کاملا مخلوط سرد شود شکر را اضافه کرده و پودر هل را بریزید و از ان قلقلی تهیه کنید . اگر نوع شور انرا تهیه میکنید میتوانید به جای کشمش مقداری خشکبار تفت داده شده مانند کنجد یا گردو خرد شده اضافه کنید . هل را حذف کنید و مقداری پودر قلقل قرمز اضافه کنید . میتوانید از زعفران هم صرفنظر کنید . تعداد به ندازه های شما بستگی دارد اگر کوچک تهیه کنید تا 25 عدد هم میشوند .
منبع:سفره خونه
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش اسنک نخودچی ( هندی ) ، اسنک نخودچی ( هندی ) ، دستور تهیه اسنک نخودچی ( هندی ) ، رو ش تهیه اسنک نخودچی ( هندی ) ، شیرینی ، شیرینی مخصوص عید ، طرز تهیه اسنک نخودچی ( هندی ) ، گل بانو ، مواد اولیه اسنک نخودچی ( هندی ) ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0