طرز تهیه ترشی خرما زنجبیلی /دسر

طرز تهیه ترشی خرما زنجبیلی
مواد لازم :
دو پیمانه خرما نرم خرد شده و هسته گرفته
سیر رنده شده 2 ق چ
زنجبیل رنده شده تازه 2 ق غ
فلفل سبز ریز خرد شده 4 تا 5 عد
پودر کاری یک ق چ
یک ق چ فلفل قرمز تند
یک ق غ پاپریکا یا فلفل قرمز ( غیر تند )
در صورت تمایل فلفل قرمز تند
یک ق مرباخوری پودر شنبلیله خشک
پودر تخم خردل یک ق چ
نمک و فلفل کمی
ادویه مخصوص ترشی ( سفره خونه ای ) یک ق غ
روغن نارگیل 3 ق غ
سرکه ساده 1/3 پیمانه
طرز تهیه :
سیر و زنجبیل رنده شده را با هم مخلوط کنید و داخل روغن نارگیل کمی تفت دهید و ادویه جات را مخلوط کنید و سپس خرما را اضافه کنید و بعد از روی حرارت بردارید . وقتی خنک شد نمک و فلفل و فلفل سبز خرد شده و سرکه را اضافه کنید و هم بزنید و داخل ظرف تمیز بریزید . اگر نیازی به سرکه بود اضافه کنید . در جای نسبتا گرم قرار دهید و بعد از یک هفته داخل یخچال قرار دهید . این ترشی نسبتا تند و ترشی ملایمی دارد . با همه غذاها قابل مصرف است .
منبع:سفره خونه
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش ترشی خرما زنجبیلی ، ترشی ، خرما ، دستور تهیه ترشی خرما زنجبیلی ، دسر ، روش پخت ترشی خرما زنجبیلی ، روش تهیه ترشی خرما زنجبیلی ، طرز تهیه ترشی ، طرز تهیه ترشی خرما زنجبیلی ، گل بانو ، مواد اولیه ترشی خرما زنجبیلی ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0