پخت کیک شکلاتی با مایکروفر /شیرینی مخصوص عید

پخت کیک شکلاتی با مایکروفر
110 گرم آرد کیک
تخم مرغ 4 عدد
کره 100 گرم در دما اتاق
شکر 130 گرم
شیر 150 میلی لیتر
پودر کاکائو 2 ق غ
روغن یک ق غ
بکینگ پودر 1 ق مرباخوری
طرز تهیه :
شکر و تخم مرغ ها را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا رنگش آن کرمی روش گردد . بعد شیر و کره را اضافه کنید و مخلوط کنید . اکنون ظرف داخل مایکروفر را تا نیمه اب پر کنید و اجازه دهید با قدرت 100% به مدت 3 تا 4 دقیقه گرم شود . بعد آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر را الک کرده و به مایه تخم مرغی اضافه کرده و با چتگال زیر رو رو کرده و به روش فولد هم بزنید . قالب را چرب کنید و آرد پاشی کنید و مایه کیک را داخل آن ریخته و ظرف اب را خارج کنید و به جای آن قالب را قرار دهید . مراقب باشید بخار و گرمای دستگاه خارج نشود اینکار را سریعا انجام دهید . با قدرت 70% به مدت 10 دقیقه در دستگاه قرار دهید . پس از اتمام مدت 5 دقیقه اجازه دهید در داخل دستگاه بماند و بعد خارج کرده رو روی شبکه فلزی قرار دهید و کیک را خارج کرده و اجازه دهید خنک شود . کیک را مانند دستورات کیک های خامه ای از ارتفاع چند لایه کنید و روی لایه شهد یا شربت بار مالیده و میان آن کرم:
انواع متنوع کرم ها با استفاده از کرم پاتیسیر
یا خامه فرم گرفته و یا گاناش مالیده و میوه خرد کرده قرار دهید و بعد روی آنرا را گاناش شکلاتی خامه ای پوشش دهید
منبع:سفره خونه
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش انواع کیک ، آموزش پخت کیک ، آموزش پخت کیک شکلاتی با مایکروفر ، پخت شیرینی در مایکرو فر ، پخت کیک ، پخت کیک شکلاتی ، پخت کیک شکلاتی با مایکروفر ، دستور پخت کیک شکلاتی با مایکروفر ، روش پخت پخت کیک شکلاتی با مایکروفر ، شیرینی ، شیرینی مخصوص عید ، کیک ، کیک شکلاتی ، گل بانو ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0