شیرینی های خشک پیچ کره ای/شیرینی مخصوص عید

شیرینی های خشک پیچ کره ای/شیرینی مخصوص عید
شیرینی های خشک پیچ کره ای معروف به Koulourakia که در روز عید پاک در یونان تهیه میشوند .
مواد لازم :
یک پیمانه کره ( در دمای اتاق )
نصف پیمانه شکر سفید
3 عدد تخم مرغ ( یک زرده آن برای رومال )
چند ق آب پرتقال تازه ( یا اسانس پرتقال )
3 پیمانه آرد الک شده
بکینگ پودر یک ق چ
تخم کنجد خام چند ق غ برای تزیین
طرز تهیه :
فر را گرم کنید روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید . در ظرفی کره و شکر را مخلوط کنید تا کرمی یکدست تهیه شود . نخم مرغ ها و آب پرتقال را اضافه کرده و بهم بزنید تا مخلوط شوند . سپس مواد خشک دیگر را اضافه کنید .
اکنون خمیر یکدستی تهیه میشود که نیاز به استراحت ندارد .
سپس از خمیر مقداری به اندازه یک گلوله کوچک برداشته و روی سطح آردپاشی شده با کف دست رول کنید . با دست به آن پیچ دهید . این پیچ تا حدی شبیه به خرگوش است . سمبل روز عید پاک خرگوش و تخم مرغ هستند . سپس با قلم موی آشپزی زرده تخم زده شده با کمی شیر را روی هر شیرینی بمالید و مقداری کنجد بریزید و در فر گرم قرار دهید . حدود 15 دقیقه تا وقتی که روی شیرینی ها طلایی شود آنها را بپزید .
نکته : در صورت تمایل میتوانید با شکر رنگی متنوع آنها را تزیین کنید .
منبع:سفره خونه
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش شیرینی ، آموزش شیرینی های خشک پیچ کره ای ، دستور تهیه شیرینی های خشک پیچ کره ای ، شیرین یمخصوص عید ، شیرینی ، شیرینی های خشک پیچ کره ای ، گل بانو ، مواد اولیه شیرینی های خشک پیچ کره ای ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0