کد خبر : 5491
تاریخ انتشار : دوشنبه 5 اسفند 1392 - 18:03

شیرینی های خشک پیچ کره ای/شیرینی مخصوص عید

شیرینی های خشک پیچ کره ای/شیرینی مخصوص عید

شیرینی های خشک پیچ کره ای/شیرینی مخصوص عید

 

Li4vLi4vLi4vaW1hZ2VzL3N0b3JpZXMvYXJ0aW5hMS8xZXNjZTEuanBnJmFtcDt3PTE2MCZhbXA7aD0xNjAmYW1wO3E9NzAmYW1wO3pjPTA=

شیرینی های خشک پیچ کره ای معروف به Koulourakia که در روز عید پاک در یونان تهیه میشوند .

مواد لازم :

یک پیمانه کره ( در دمای اتاق )

نصف پیمانه شکر سفید

3 عدد تخم مرغ ( یک زرده آن برای رومال )

چند ق آب پرتقال تازه ( یا اسانس پرتقال )

3 پیمانه آرد الک شده

 

بکینگ پودر یک ق چ

تخم کنجد خام چند ق غ برای تزیین

طرز تهیه :

فر را گرم کنید روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید . در ظرفی کره و شکر را مخلوط کنید تا کرمی یکدست تهیه شود . نخم مرغ ها و آب پرتقال را اضافه کرده و بهم بزنید تا مخلوط شوند . سپس مواد خشک دیگر را اضافه کنید .

1esce2

اکنون خمیر یکدستی تهیه میشود که نیاز به استراحت ندارد .

1esce3

سپس از خمیر مقداری به اندازه یک گلوله کوچک برداشته و روی سطح آردپاشی شده با کف دست رول کنید . با دست به آن پیچ دهید . این پیچ تا حدی شبیه به خرگوش است . سمبل روز عید پاک خرگوش و تخم مرغ هستند . سپس با قلم موی آشپزی زرده تخم زده شده با کمی شیر را روی هر شیرینی بمالید و مقداری کنجد بریزید و در فر گرم قرار دهید . حدود 15 دقیقه تا وقتی که روی شیرینی ها طلایی شود آنها را بپزید .

READ
آموزش بافت شال سه گوش با استفاده از موتیف های شش گوش/قلاب بافی

نکته : در صورت تمایل میتوانید با  شکر رنگی متنوع  آنها را تزیین کنید .

منبع:سفره خونه

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *