طرز تهیه شیرینی انگشتی موز/شیرینی مخصوص عید

طرز تهیه شیرینی انگشتی موزشیرینی مخصوص عید
مواد لازم:
آرد یک پیمانه
کره 125 گرم
تخممرغ دو عدد
پودرشکر نصف پیمانه
بیکینگپودر دو قاشق چایخوری
نشاسته به میزان لازم
موز، پودرقند و دارچین به میزان لازم
شیرینی انگشتی موز
طرز تهیه شیرینی انگشتی موز
طرز تهیه :
ابتدا کره نرم شده را با تخممرغ میزنیم، سپس به آن پودرشکر، بیکینگپودر و آرد را اضافه میکنیم. آن قدر به این مواد نشاسته اضافه میکنیم تا خمیر نرمی به دست آید. خمیر را نیم ساعت در یخچال استراحت میدهیم، سپس به کمک وردنه خمیر را به قطر نیم سانتیمتر باز میکنیم و مستطیلهایی به ابعاد دلخواه میبریم. بعد یک قطعه موز را در مخلوط دارچین و پودرقند غلتانده و در میان خمیر مستطیل قرار میدهیم و خمیر را میبندیم، دو طرف آن را کاملا به هم میچسبانیم و در سینی فر با حرارت 170 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 45 دقیقه قرار میدهیم.بعد از پختن شیرینی میتوانیم آن را با دارچین، پودرقند یا شکلات ذوب شده تزئین کنیم.
منبع:آکا
برچسب ها :آشپزی ، آموزش انواع شیرینی برای عید ، آموزش شیرینی انگشتی موز ، آموزش شیرینی با مز ، آموزش شیرینی پزی ، آموزش شیرینی خشک ، انواع شیرینی خشک ، پخت شیرینی انگشتی موز ، دستور تهیه شیرینی انگشتی موز ، رو شتهیه شیرینی انگشتی موز ، روش تهیه شیرینی انگشتی موز ، شیرینی ، شیرینی انگشتی موز ، شیرینی انگشتی موزشیرینی مخصوص عید ، شیرینی پزی ، شیرینی ویژه نوروز ، طرز پخت شیرینی انگشتی موز ، طرز تهیه شیرینی انگشتی موز ، گل بانو ، مواد اولیه شیرینی انگشتی موز ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0