آشنایی با طرز تهیه سالاد سیبزمینی ایتالیایی/سالاد

آشنایی با طرز تهیه سالاد سیبزمینی ایتالیایی
حتما این نکته را میدانید که سیبزمینی تنها درصورتی چاقکننده است که سرخ شده باشد، در غیر این صورت باتوجه به کالری پایینی که دارد، یکی از مواد غذایی است که میتواند به برنامه غذایی کسانی که قصد کم کردن وزن دارند، اضافه شود. این سالاد ساده ایتالیایی با طعم منحصربهفرد و روش تهیه آسانی که دارد میتوانید آن را تهیه کرده و از خوردنش لذت ببرید.
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:
سیبزمینی متوسط: ۲عدد، آبپز
مغز کرفس: ۵۰ گرم، ساطوری شده
خیار قلمی: ۲عدد، نگینی ریز شده
زیتون بدون هسته: ۵۰گرم، حلقه حلقه
پیاز سفید کوچک: یک عدد، رنده شده
سس ایتالیایی: نصف پیمانه
اورگانو: نصف قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه سس ایتالیایی:
روغن زیتون: ۶ قاشق غذاخوری
سرکه سفید: ۳ قاشق غذاخوری
سیر: یک حبه، رنده شده
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روش تهیه:
۱- برای تهیه سس ایتالیایی همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل را اندازه کنید. توجه داشته باشید سیر در این سس تهنشین میشود، بنابراین قبل از سرو آن را هم بزنید. به جای سیر میتوانید از یک قاشق چایخوری پودرسیر هم استفاده کنید.
۲- سیبزمینی آبپز را پس از سرد شدن پوست کنده و نگینی خرد کنید.
۳- در یک کاسه بزرگ سیبزمینی، کرفس، خیار، زیتون و پیاز رنده شده را مخلوط کرده و هم بزنید. کمی نمک روی آن پاشیده و ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا طعمها مخلوط شود.
۴- سس را روی سالاد داده و پس از مخلوط کردن اورگانو را روی آن بپاشید.
۵- این سالاد را با نان سیر یا بروسکتا سرو کنید.
نکات:
۱- برای تبدیل این سالاد به یک غذای کامل میتوانید مرغ آبپز خرد شده یا ژامبون ساطوری شده به آن اضافه کنید.
۲- به جای اورگانو میتوانید از سبزی تازه ساطوری شده مثل نعناع، جعفری یا ترخون استفاده کنید.
منبع:پرشین پرشیا
برچسب ها :آشپزی ، آشنایی با طرز تهیه سالاد سیبزمینی ایتالیایی ، آموزش آشپزی ، آموزش انواع سالاد ، آموزش سالاد سیبزمینی ایتالیایی ، انواع سالاد ، تهیه سالاد سیبزمینی ایتالیایی ، خارجی ، درست کردن سالاد سیبزمینی ایتالیایی ، دستور تهیه سالاد سیبزمینی ایتالیایی ، رو ش پخت سالاد سیبزمینی ایتالیایی ، رو ش تهیه سالاد سیبزمینی ایتالیایی ، سالاد ، سالاد سبزیجات ، سالاد سیب زمینی ، سالاد سیبزمینی ایتالیایی ، سیب زمینی ، طرز تهیه سالاد سیبزمینی ایتالیایی ، گل بانو ، گلبانو ، مواد اولیه سالاد سیبزمینی ایتالیایی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0