كره آبشده نصف پيمانه
پودر كاكائو و پودر قند به ميزان لازم
خمير فيلو به ميزان لازم
زرده تخممرغ 5 عدد
شير 2.5 پيمانه
وانيل و نمک از هر کدام نصف قاشق مرباخوری
شكر 1 پيمانه
آرد نصف پیمانه
شکلات چیپسی نصف پيمانه
طرزتهيه
سطح یک برگ از خمير فیلو را با برس كره آب شده زده و تا چهار لایه این کار را ادامه میدهیم . سپس خمير را به صورت مربعهای 10 سانتيمتري ميبريم.هر تعداد که مربع های 10 سانتیمتری داشتید یکچهارم آن را پودر كاكائو پاشيده و با پودر قند تزيين نمایید تا در آخر برای لایه رویی شیرینی ناپلئونی شکلاتی استفاده شود.در صورتی که تمایل دارید روی شیرینی ناپلئونی شما با خامه یا خامه شکلاتی تزئین شود اسن کار لازم نمیباشد.
خميرها را با احتياط در سينی فری که قبلا با حرارت 175 درجه سانتیگراد گرم شده ميگذاريم و به مدت 7 دقيقه در فر قرار داده تا سطح آنها طلايی شود.
برای آماده نمودن کرم شیرینی ناپلئونی شکلاتی در مرحله نخست دو پيمانه شير، وانيل و نمك را روي حرارت قرار ميدهيم تا داغ شود، زردهها را با شكر آنقدر ميزنيم تا رنگ آن سفيد و مثل كرم غليظ شود. آرد را هم در باقیمانده شير حل كرده و همراه زردهها به شير اضافه ميكنيم. كرم را روي حرارت ملايم آنقدر هم بزنید تا غليظ شود. ظرف را از روي حرارت برداشته و شكلات را افزوده و مخلوط ميكنيم تا شكلات ذوب شود.
در صورتی که مایل نبودید از کرم استفاده نمایید می توانید از خامه فرم گرفته شکلاتی به جای کرم استفاده کنید.
برای درست كردن هر شيرينی لابه لای سه عدد خمير كرم شكلاتی ميماليم و برای لايه رويی از خميری که قبلا توسط شکلات و پودر قند تزيين شده استفاده ميكنيم.
شیرینی ناپلئونی شکلاتی آماده شده را در ظرف بسته برای مدت حداقل یک ساعت در یخچال گذاشته تا خنک شود و سپس میل نمایید.
منبع:آشپزی