طرز تهیه جوجه های نارگیلی/ شیرینی مخصوص عید

63811_8heXs1oW63811_21h26kP9

مواد لازم:

پودر نارگیل                          5 فنجان اندازه گیری

رنگ غذایی زرد                    به میزان لازم

رنگ غذایی سبز                     به میزان لازم

شیر عسلی                       1 پیمانه

بیسکویت ریز خرد شده          2 پیمانه

مواد لازم برای تزئین

شکلات چیپسی در اندازه های ریز

پاستیل نارنجی

پاستیل نواری قرمز

شکلات آب شده سفید

طرز تهیه:

 

این شیرینی خیلی مقوی است. و برای بچه ها خیلی مناسب است.

پودر نارگیل را 2 پیمانه سفید نگه میداریم و 1 پیمانه را به رنگ سبز در می آوریم و 2 پیمانه را هم به رنگ زرد در می آوریم.

برای رنگ کردن پودر نارگیل از رنگ غذایی مایع استفاده میکنیم و از نایلونهای زیپ دار که سر آنها محکم بسته میشود به دلیل محکم بودن آنها.

پودر نارگیل را داخل نایلون میریزیم و حدود 60 قطره تا 70 قطره رنگ به پودر نارگیل اضافه کرده و هوای نایلون را خارج کرده و حدود نیم ساعت ماساژ میدهیم. هر یک از رنگهای سبز و زرد را به همین طریق به پودر نارگیل میدهیم.

پودر نارگیل سفید را داخل کاسه میریزیم بیسکویت ساده بدون کرم را ریز خرد کرده و به پودر نارگیل اضافه کرده و کاملاً مخلوط میکنیم. شیر عسلی را اضافه میکنیم.

ممکن است شیر عسلی بیشتر از مقداری که گفته شد لازم باشد هیچ اشکالی ندارد و خمیر باید طوری باشد که هم چسبندگی داشته باشد هم شکل پذیر باشد و مثل خمیر بازی بتوان به آن شکل داد.

اول کار با قاشق هم میزنیم بعد با دست ورز میدهیم.

اگر خمیر شل شود میتوان بیسکویت اضافه کرد. یا اگر سفت باشد شیر عسلی اضافه کرد.

بهتر است مواد را کم کم اضافه کنیم تا سفتی و شلی خمیر را خوب تنظیم کنیم.

در اینجا 2 قاشق غذاخوری شیر عسلی هم لازم شد که بعداً موقع ورز دادن اضافه کنیم.

اگر نتوانستید شیر عسلی را از بیرون تهیه کنید میتوانید آن را در منزل تهیه کنید بدین ترتیب که: یک لیتر یا نیم لیتر شیر را با مقداری عسل شیرین کنید طوری که کمی شیرین تر از حد معمول باشد بعد بگذارید روی گاز اینقدر بجوشد و تبخیر شود که غلیظ شود.

وقتی خمیر منسجم شد از خمیر گلوله هایی درست میکنیم برای بدن جوجه گلوله های بزرگتری درست میکنیم و برای سر آن گلوله های کوچکتر درست میکنیم.

پودر نارگیل زرد برای پر جوجه است. خمیرها را داخل پودر نارگیل میغلتانیم تا هم چسبندگی آن کم شود و به ظرف نچسبد هم شکل جوجه زرد را بگیرد و بافت پر مانند داشته باشد.

برای چسباندن سر و تنه جوجه از خلال دندان استفاده میکنیم.

از شکلاتهای چیپسی قهوه ای که ریز هستند برمیداریم و روی آن مقداری شکلات سفید آب شده میزنیم و جلوی سر جوجه به عنوان چشم آن میچسبانیم.

پاستیل را به شکل مثلثی برش میزنیم برای نوک جوجه از آن استفاده میکنیم.

برای چسباندن نوک جوجه هم باز از شکلات سفید آب شده استفاده میکنیم.

برای تاج جوجه هم از پاستیل نواری که به شکل دندانه دار برش زده ایم استفاده میکنیم.

پودر نارگیل سبز را به عنوان چمن زیر جوجه ها استفاده میکنیم.

با این مواد حدود 12 – 10 تا جوجه به این اندازه که تهیه کردیم میتوان تهیه کرد.

 منبع:هنر آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post طرز تهیه شیرینی فی نانسیه فرانسه/شیرینی مخصوص عید
Next post طرز تهیه پاری برست کوچک/ شیرینی مخصوص عید