آموزش سالاد عدس و لبو/سالاد

سالاد

سالاد عدس و لبو

عدس 2 لیوان  .  چغندر قرمز 3 عدد  .  تخم مرغ پخته 2 عدد  .  پیاز 1 عدد

سرکه 2 قاشق غذاخوری  .  روغن زیتون 5 قاشق غذاخوری  .  نمک و فلفل مقدار لازم

سالاد

طرز تهیه : عدس ها را از شب قبل در آب خیس دهید و روز بعد خوب ابکشی کنید سپس عدس را بهمراه چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد و آب آن تمام شود.

چغندر قرمز و چند لیوان آب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا لبوها بپزند و نرم شوند سپس لبوهای پخته را درشت رنده کنید.

سالاد

عدس پخته ، لبوی رنده شده ، پیاز خرد شده ، تخم مرغ های پخته رنده شده را داخل کاسه ای بریزید سپس مخلوط سرکه ، روغن زیتون ، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید ؛ سالاد آماده را داخل ظرف بریزید و در یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس با کاهو تزیین و سرو کنید.

نکته ها : در صورت تمایل برای مزه بیشتر 1 قاشق چایخوری پودر گلپر به سالاد اضافه کنید ؛ همچنین میتوانید از چغندر قرمز به صورت خام هم استفاده کنید.

منبع:ایران کوک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post طرز تهیه سالاد سزار/سالاد
Next post طرز تهیه سالاد الویه/ سالاد