آموزش سالاد عدس و لبو/سالاد

آموزش سالاد عدس و لبو
سالاد عدس و لبو
عدس 2 لیوان . چغندر قرمز 3 عدد . تخم مرغ پخته 2 عدد . پیاز 1 عدد
سرکه 2 قاشق غذاخوری . روغن زیتون 5 قاشق غذاخوری . نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه : عدس ها را از شب قبل در آب خیس دهید و روز بعد خوب ابکشی کنید سپس عدس را بهمراه چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد و آب آن تمام شود.
چغندر قرمز و چند لیوان آب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا لبوها بپزند و نرم شوند سپس لبوهای پخته را درشت رنده کنید.
عدس پخته ، لبوی رنده شده ، پیاز خرد شده ، تخم مرغ های پخته رنده شده را داخل کاسه ای بریزید سپس مخلوط سرکه ، روغن زیتون ، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید ؛ سالاد آماده را داخل ظرف بریزید و در یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس با کاهو تزیین و سرو کنید.
نکته ها : در صورت تمایل برای مزه بیشتر 1 قاشق چایخوری پودر گلپر به سالاد اضافه کنید ؛ همچنین میتوانید از چغندر قرمز به صورت خام هم استفاده کنید.
منبع:ایران کوک
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش آشپزی گل بانو ، آموزش انواع سالاد ، آموزش پختن عدس ، آموزش پختن لبو ، آموزش سالاد عدس و لبو ، دستور سالاد عدس و لبو ، روش تهیه سالاد عدس و لبو ، سالاد ، سالاد تخم مرغ، ، سالاد سبزیجات ، سالاد عدس ، سالاد عدس و لبو ، سالاد فصل ، سالاد لبو ، سالاد مخلوط ، سالاد مخلوط، ، سایت ایران کوک ، طرز تهیه سالاد عدس و لبو ، گل بانو ، مواد اولیه سالاد عدس و لبو ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0