سالاد عدس و لبو
عدس 2 لیوان . چغندر قرمز 3 عدد . تخم مرغ پخته 2 عدد . پیاز 1 عدد
سرکه 2 قاشق غذاخوری . روغن زیتون 5 قاشق غذاخوری . نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه : عدس ها را از شب قبل در آب خیس دهید و روز بعد خوب ابکشی کنید سپس عدس را بهمراه چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد و آب آن تمام شود.
چغندر قرمز و چند لیوان آب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا لبوها بپزند و نرم شوند سپس لبوهای پخته را درشت رنده کنید.
عدس پخته ، لبوی رنده شده ، پیاز خرد شده ، تخم مرغ های پخته رنده شده را داخل کاسه ای بریزید سپس مخلوط سرکه ، روغن زیتون ، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید ؛ سالاد آماده را داخل ظرف بریزید و در یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس با کاهو تزیین و سرو کنید.
نکته ها : در صورت تمایل برای مزه بیشتر 1 قاشق چایخوری پودر گلپر به سالاد اضافه کنید ؛ همچنین میتوانید از چغندر قرمز به صورت خام هم استفاده کنید.
منبع:ایران کوک