طرز تهیه رولت پیتزا/ آشپزی

مواد لازم مقدار
1 سوسیس ١٠٠ ‏گرم
2 کالباس ١٠٠ ‏گرم
3 ‏قارچ ١٠٠ ‏گرم
4 فلفل دلمه ای ١ ‏عدد
5 ‏کنسرو ذرت ١ ‏پیمانه
6 پنیر پیتزا ١٠٠ ‏گرم
7 ‏آرد سفید ١٠٠ ‏گرم
8 تخم مرغ ٢ ‏عدد
9 شیر نصف استکان

 

 

 

‏طرز تهیه

  1. ‏آرد سفید و تخم مرغ را خوب مخلوط می نماییم و سپس شیر را می افزاییم و موادمان را درون تابه ریخته و چند عدد کوکوی سفید، در حدی که مایع سفت ‏نشود آماده می کنیم. تمامی مواد را خرد کرده و وسط آنها می گذاریم سپس مثل ساندویچ می پیچیم و داخل فر قرار می دهیم. بعد از ٣٠ ‏دقیقه رولت آماده سرو می گردد.
  2. منبع:پنجاه چهل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post آموزش بافت هواپیما اسباب بازی قسمت اول/ بافتنی
Next post طرز تهیه پیتزا گوشت و سیب زمینی/ آشپزی