کد خبر : 4491
تاریخ انتشار : چهارشنبه 2 بهمن 1392 - 20:02
طرز تهیه پیراشکی پیتزا/ آشپزی

طرز تهیه پیراشکی پیتزا
مواد لازم | مقدار | |
1 | گوشت چرخ کرده | 1 پیمانه |
2 | پیاز | ١عدد |
3 | سس گوجه فرنگی | ٢ قاشق |
4 | خمیر باگت | ٢۵٠ گرم |
5 | قارچ | ٢٠٠ گرم |
6 | پنیر پیتزا | ١٠٠ گرم |
7 | فلفل دلمه ای | 1 عدد |
8 | سوسیس | ٢ عدد |
9 | نمک و فلفل و روغن | به مقدار لازم |
طرز تهیه
- پیاز را در روغن سرخ کرده و سوسیس را در آن تفت می دهیم. فلفل دلمه ای را بسیار ریز خرد کرده و در انتها قارچ و سس گوجه فرنگی را افزوده و شعله را خاموش می کنیم. خمیر باگت را به قطر ١ سانتیمتر باز می کنیم و مواد را داخل خمیر می گذاریم. پنیر پیتزا را روی آنها ریخته و خمیر را می پیچیم سپس آن را داخل روغن داغ سرخ می کنیم.
- منبع:پنجاه چهل
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش انواع پیتزا ، آموزش انواع پیراشکی ، آموزش پخت انواع پیتزا ، آموزش پخت پیراشکی پیتزا ، آموزش پیراشکی پیتزا ، اشپزی ، ایرانی ، پیتزا ، پیراشکی ، پیراشکی پیتزا ، تهیه پیراشکی پیتزا ، دستور پخت پیراشکی پیتزا ، دستور تهیه پیراشکی پیتزا ، روش پخت پیراشکی پیتزا ، روش تهیه پیراشکی پیتزا ، سایت پنجاه چهل ، طرز تهیه پیراشکی پیتزا ، غذا ، گل بانو ، گلبانو ، مواد اولیه پیراشکی پیتزا ، نحوه پخت پیراشکی پیتزا ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0