مواد لازم | مقدار | |
1 | گوشت چرخ کرده | 1 پیمانه |
2 | پیاز | ١عدد |
3 | سس گوجه فرنگی | ٢ قاشق |
4 | خمیر باگت | ٢۵٠ گرم |
5 | قارچ | ٢٠٠ گرم |
6 | پنیر پیتزا | ١٠٠ گرم |
7 | فلفل دلمه ای | 1 عدد |
8 | سوسیس | ٢ عدد |
9 | نمک و فلفل و روغن | به مقدار لازم |
طرز تهیه
- پیاز را در روغن سرخ کرده و سوسیس را در آن تفت می دهیم. فلفل دلمه ای را بسیار ریز خرد کرده و در انتها قارچ و سس گوجه فرنگی را افزوده و شعله را خاموش می کنیم. خمیر باگت را به قطر ١ سانتیمتر باز می کنیم و مواد را داخل خمیر می گذاریم. پنیر پیتزا را روی آنها ریخته و خمیر را می پیچیم سپس آن را داخل روغن داغ سرخ می کنیم.
- منبع:پنجاه چهل