طرز تهیه ‏پیراشکی پیتزا/ آشپزی

مواد لازم مقدار
1 ‏گوشت چرخ کرده 1 پیمانه
2 پیاز ١عدد
3 ‏سس گوجه فرنگی ٢ ‏قاشق
4 خمیر باگت ٢۵٠ ‏گرم
5 ‏قارچ ٢٠٠ ‏گرم
6 پنیر پیتزا ١٠٠ ‏گرم
7 ‏فلفل دلمه ای 1 عدد
8 سوسیس ٢ ‏عدد
9 نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم

طرز تهیه

  1. ‏پیاز را در روغن سرخ کرده و سوسیس را در آن تفت می دهیم. فلفل دلمه ای را ‏بسیار ریز خرد کرده و در انتها قارچ و سس گوجه فرنگی را افزوده و شعله را خاموش می کنیم. خمیر باگت را به قطر ١ ‏سانتیمتر باز می کنیم و مواد را داخل خمیر ‏می گذاریم. پنیر پیتزا را روی آنها ریخته و خمیر را می پیچیم سپس آن را داخل روغن داغ سرخ می کنیم.
  2. منبع:پنجاه چهل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post طرز تهیه ‏کوکو مرغ (1)/ آشپزی
Next post طرز تهیه سس مخصوص پیتزا/آشپزی