مواد لازم برای تهیه پیشمه ترکمنی

زمان پخت 30
وانیل یک چهارم قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 2 تا3 قاشق غذاخوری
شکر 3 پیمانه
روغن جامد 2 قاشق غذاخوری
شیر یک و نیم پیمانه
ماست یک و نیم پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
آرد به میزان لازم (حدود10 پیمانه)

پیشمه یکی از شیرینی های محلی ترکمنی است که طعم بسیار لذیذی دارد و می توانید به عنوان عصرانه و یا به عنوان شیرینی آن را میل کنید. در این مطلب تصمیم داریم مواد لازم برای تهیه پیشمه ترکمنی را به شما معرفی کنیم و سپس طرز تهیه پیشمه ترکمنی را به شما آموزش می دهیم.

 

بیشمه

بیشمه

فراموش نکنید که نسبت های دقیقی بین مواد اولیه قرار داده شده تا شیرینی با کیفیت و خوش طعم تری داشته باشید.

پس اگر تصمیم گرفتید این شیرینی را برای تعداد نفرات بیشتر یا حجم بالاتر تهیه کنید باید نسبت های بین مواد اولیه را رعایت کنید و مقدار مواد را افزایش دهید.

در ادامه طرز تهیه پیشمه ترکمنی را به شما آموزش خواهیم داد.

 

پیشمه ترکمنی

پیشمه ترکمنی

بهترین طرز تهیه پیشمه ترکمنی

برای تهیه پیشمه ترکمنی باید داخل یک ظرف روغن و شکر بریزید و با هم مخلوط کنید و با کمک هم زن برقی آنها را خوب با هم ترکیب کنید و هم بزنید، سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید و به ترتیب ماست، شیر و بکینگ پودر را به محتویات شیرینی خود اضافه کنید و هم بزنید.

 

READ
آموزش لباس مجلسی بافتنی/بافتنی

در نهایت باید آرد را به کمک الک کم کم به بقیه محتویات اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.

هنگامی که خمیر شما سفت شد با کمک دست آن را ورز بدهید و انقدر آرد بریزید که خمیر دیگر به دست شما نچسبد.

پس از آن خمیر را داخل یک کاسه ریخته و با یک پارچه روی آن را بپوشانید و سه ساعت به آن استراحت بدهید.

منبع:آف دكور پلاس