کد خبر : 4446
تاریخ انتشار : یکشنبه 29 دی 1392 - 19:13
طرز تهیه آبگوشت مرغ/ آشپزی

طرز تهیه آبگوشت مرغ
مواد لازم | مقدار | |
1 | مرغ (بال و گردن) | ٩٠٠ گرم |
2 | برنج | ۴ قاشق |
3 | پیاز | ٣ عدد |
4 | رب گوجه | ۴ قاشق |
5 | هویج | ٢ عدد |
6 | نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
روش پخت
- آب را در قابلمه جوش می آوریم و مرغ را به همراه پیاز داخل آن می پزیم. هویج را هم همزمان اضافه می کنیم. وقتی برنج نیم پز شد هویج و سیب زمینی و رب را به آن می افزاییم. بعد از پخته شدن هویج و سیب زمینی غذا را در ظرف مناسبی کشیده و سرو نمائید.
برچسب ها :آبگوشت ، آبگوشت مرغ ، آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش انواع آبگوشت ، ایرانی ، پخت آبگوشت ، تهیه آبگوشت مرغ ، دستور پخت آبگوشت مرغ ، دستور تهیه آبگوشت مرغ ، روش پخت آبگوشت مرغ ، سایت پنجاه چهل ، طرز پخت آبگوشت مرغ ، طرز تهیه آبگوشت ، طرز تهیه آبگوشت مرغ ، غذا ، گل بانو ، گلبانو ، مواد اولیه آبگوشت مرغ ، نحوه آموزش آبگوشت مرغ ، نحوه پخت آبگوشت مرغ ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0