طرز تهیه آبگوشت مرغ/ آشپزی

 

مواد لازم مقدار
1 مرغ (بال و گردن) ٩٠٠ ‏گرم
2 برنج ۴ ‏قاشق
3 ‏پیاز ٣ ‏عدد
4 رب گوجه ۴ ‏قاشق
5 هویج ٢ ‏عدد
6 نمک و زردچوبه به مقدار لازم

 

 

 

‏روش پخت

  1. آب را در قابلمه جوش می آوریم و مرغ را به همراه پیاز داخل آن می پزیم. هویج را هم همزمان اضافه می کنیم. وقتی برنج نیم پز شد هویج و سیب زمینی و رب را به آن می افزاییم. بعد از پخته شدن هویج و سیب زمینی غذا را در ظرف مناسبی کشیده و سرو نمائید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post طرز تهیه کوفته مرغ/ آشپزی
Next post طرز تهیه ‏پیتزا مرغ/ آشپزی