کد خبر : 4432
تاریخ انتشار : شنبه 28 دی 1392 - 21:33
طرز تهیه مرغ سوخاری/ آشپزی

طرز تهیه مرغ سوخاری
مواد لازم | مقدار | |
1 | مرغ | ١ عدد |
2 | تخم مرغ | ٢ عدد |
3 | آرد سوخاری | ١ لیوان |
4 | آرد سفید | 1 پیمانه |
5 | روغن | به مقدار لازم |
6 | ادویه و نمک و فلفل | به مقدار لازم |
روش پخت
مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کرده و خشک می نماییم. آرد سفید و نمک و فلفل و ادویه را با هم مخلوط کرده و قطعات مرغ را در آن می غلطانیم. تخم مرغها را در ظرفی جداگانه خوب به هم زده و قطعات مرغ را در آن می غلطانیم. آرد سوخاری را هم در ظرف دیگری ریخته و مرغها را پس از در آوردن از تخم مرغ در آرد سوخاری می غلطانیم و در روغن فراوان و داغ با شعله متوسط سرخ می کنیم. سپس با سیب زمینی سرخ شده و جعغری غذایتان را تزیین نمایید. منبع:پنجاه چهل
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش انواع غذا بامرغ ، آموزش پخت مرغ سوخاری ، آموزش مرغ سوخاری ، اشپزی ، ایرانی ، تهیه مرغ سوخاری ، دستور پخت مرغ سوخاری ، دستور تهیه مرغ سوخاری ، روش پخت مرغ سوخاری ، روش تهیه مرغ سوخاری ، سایت پنجاه چهل ، غذا ، گل بانو ، گلبانو ، مرغ سوخاری ، مواد اولیه مرغ سوخاری ، نحوه پخت مرغ سوخاری ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0