مواد لازم | مقدار | |
1 | مرغ | ١ عدد |
2 | تخم مرغ | ٢ عدد |
3 | آرد سوخاری | ١ لیوان |
4 | آرد سفید | 1 پیمانه |
5 | روغن | به مقدار لازم |
6 | ادویه و نمک و فلفل | به مقدار لازم |
روش پخت
مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کرده و خشک می نماییم. آرد سفید و نمک و فلفل و ادویه را با هم مخلوط کرده و قطعات مرغ را در آن می غلطانیم. تخم مرغها را در ظرفی جداگانه خوب به هم زده و قطعات مرغ را در آن می غلطانیم. آرد سوخاری را هم در ظرف دیگری ریخته و مرغها را پس از در آوردن از تخم مرغ در آرد سوخاری می غلطانیم و در روغن فراوان و داغ با شعله متوسط سرخ می کنیم. سپس با سیب زمینی سرخ شده و جعغری غذایتان را تزیین نمایید. منبع:پنجاه چهل