طرز تهیه مرغ سوخاری/ آشپزی

مواد لازم مقدار
1 مرغ ١ ‏عدد
2 تخم مرغ ٢ ‏عدد
3 ‏آرد سوخاری ١ ‏لیوان
4 آرد سفید 1 پیمانه
5 ‏روغن به مقدار لازم
6 ادویه و نمک و فلفل به مقدار لازم

 

 

 

 

‏روش پخت

‏مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کرده و خشک می نماییم. آرد سفید و نمک و فلفل و ادویه را با هم مخلوط کرده و قطعات مرغ را در آن می غلطانیم. تخم مرغها را در ظرفی جداگانه خوب به هم زده و قطعات مرغ را در آن می غلطانیم. آرد ‏سوخاری را هم در ظرف دیگری ریخته و مرغها را پس از در آوردن از تخم مرغ در آرد سوخاری می غلطانیم و در روغن فراوان و داغ با شعله متوسط سرخ می کنیم. سپس با سیب زمینی سرخ شده و جعغری غذایتان را تزیین نمایید.                                                                                                                                                                          منبع:پنجاه چهل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post پخت مرغ شکم پر/آشپزی
Next post طرز تهیه لازانیا با مرغ/آشپزی