پخت مرغ شکم پر/آشپزی

واد لازم مقدار
1 مرغ 1 عدد
2 میخک 2 عدد
3 پیاز داغ 4 قاشق غذا خوری
4 گردوی خرد شده 5 قاشق غذا خوری
5 بادام خرد شده 5 قاشق غذا خوری
6 زعفران حل شده در آب 2 قاشق غذا خوری
7 روغن 4 قاشق غذا خوری
8 برنج آب کش شده 1 پیمانه
9 ادویه کاری 1 قاشق غذا خوری
10 نمک و فلفل به میزان لازم
11 پودر لیمو عمانی 1 قاشق غذا خوری
12 آب لیمو ترش 2 قاشق غذا خوری

 

 

 

طرز تهیه:

  1. مرغ را تمیز کنید. سپس آن را بشویید و با کمی نمک، فلفل، آب لیمو ترش و زعفران مزه دار کنید و بگذارید 2 ساعت بماند.
  2. گردو را 4 – 3 ساعت در آب خیس کنید. سپس پوست آن را گرفته و نگینی خرد کنید. بادام ها را نیز خیس کرده و پوست آن ها را جدا نمایید و دو لبه کنید. سپس برنج آبکش شده، گردوی خرد شده، بادام، پیاز داغ، میخک، پودر لیمو عمانی، ادویه کاری، زعفران، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و کمی روی حرارت تفت دهید تا همه مواد با هم مخلوط و مزه دار شوند.
  3. سپس شکم مرغ را با این مواد پر کنید و بدوزید. مرغ را در ظرف مورد نظر، در طبقه وسط فر با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت یک ساعت قرار دهید تا بپزد (روی مرغ را با فویل بپوشانید تا مرغ هنگام پخت خشک نشود). پس از پختن کامل، فویل روی آن را بردارید و بگذارید تا پوست مرغ برشته شود. برای این کار می توانید از شعله بالای فر (گریل) استفاده کنید. در صورت دلخواه می توانید مقداری برنج را آبکش کرده و همراه با گردو، بادام و ادویه دم کنید و کنار مرغ سرو نمایید.

منبع:پنجاه چهل

One thought on “پخت مرغ شکم پر/آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post طرز تهیه مرغ با جعفری/ آشپزی
Next post طرز تهیه مرغ سوخاری/ آشپزی