مواد لازم | مقدار | |
1 | بال مرغ یا بوقلمون | نیم کیلو |
2 | نخود فرنگی | ١ لیوان |
3 | نعنا و ترخان خشک یا تازه | ٢ قاشق سوپخوری |
4 | خردل | ١ قاشق مرباخوری |
5 | کره یا روغن | به مقدار لازم |
6 | ادویه و نمک و فلفل | به مقدار لازم |
7 | زعفران | به مقدار کافی |
روش پخت
بالهای مرغ را همراه با زعفران و نمک و کره یا روغن سرخ نموده، پس از اینکه هر دو طرف بال سرخ شد، یک لیوان آب جوش به داخل ماهی تابه می ریزیم و سپس خردل و سبزی خرد شده را به آن می افزاییم. در این مرحله نخودفرنگی را افزوده و در ظرف را می گذاریم. و شعله گاز را کم نموده تا بالها با نخودفرنگی پخته شود. این غذا را می توان با برنج زعفرانی صرف نمود.
منبع:پنجاه چهل