کد خبر : 4411
تاریخ انتشار : شنبه 28 دی 1392 - 20:59
طرز تهیه بال مرغ یا بوقلمون/ آشپزی

طرز تهیه بال مرغ یا بوقلمون
مواد لازم | مقدار | |
1 | بال مرغ یا بوقلمون | نیم کیلو |
2 | نخود فرنگی | ١ لیوان |
3 | نعنا و ترخان خشک یا تازه | ٢ قاشق سوپخوری |
4 | خردل | ١ قاشق مرباخوری |
5 | کره یا روغن | به مقدار لازم |
6 | ادویه و نمک و فلفل | به مقدار لازم |
7 | زعفران | به مقدار کافی |
روش پخت
بالهای مرغ را همراه با زعفران و نمک و کره یا روغن سرخ نموده، پس از اینکه هر دو طرف بال سرخ شد، یک لیوان آب جوش به داخل ماهی تابه می ریزیم و سپس خردل و سبزی خرد شده را به آن می افزاییم. در این مرحله نخودفرنگی را افزوده و در ظرف را می گذاریم. و شعله گاز را کم نموده تا بالها با نخودفرنگی پخته شود. این غذا را می توان با برنج زعفرانی صرف نمود.
منبع:پنجاه چهل
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش بال مرغ یا بوقلمون ، آموزش پخت بال مرغ یا بوقلمون ، ایرانی ، بال مرغ یا بوقلمون ، تهیه بال مرغ یا بوقلمون ، دستور پخت بال مرغ یا بوقلمون ، دستور تهیه بال مرغ یا بوقلمون ، روش پخت بال مرغ یا بوقلمون ، روش تهیه بال مرغ یا بوقلمون ، سایت پنجاه چهل ، طرز تهیه بال مرغ یا بوقلمون ، غذا ، گل بانو ، گلبانو ، مواد اولیه بال مرغ یا بوقلمون ، نحوه پخت بال مرغ یا بوقلمون ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0