طرز تهیه بال مرغ یا بوقلمون/ آشپزی

مواد لازم مقدار
1 ‏بال مرغ یا بوقلمون نیم کیلو
2 ‏‏نخود فرنگی ١ ‏لیوان
3 ‏نعنا و ترخان خشک یا تازه ٢  ‏قاشق سوپخوری
4 خردل ١ ‏قاشق مرباخوری
5 کره یا روغن به مقدار لازم
6 ادویه و نمک و فلفل به مقدار لازم
7 زعفران به مقدار کافی

 

 

 

‏روش پخت

‏بالهای مرغ را همراه با زعفران و نمک و کره یا روغن سرخ نموده، پس از اینکه هر دو طرف بال سرخ شد، یک لیوان آب جوش به داخل ماهی تابه می ریزیم و ‏سپس خردل و سبزی خرد شده را به آن می افزاییم. در این مرحله نخودفرنگی را ‏افزوده و در ظرف را می گذاریم. و شعله گاز را کم نموده تا بالها با نخودفرنگی پخته شود. این غذا را می توان با برنج زعفرانی صرف نمود.

منبع:پنجاه چهل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post طرز تهیه مرغ کنتاکی / آشپزی
Next post طرز تهیه سینه مرغ با فلفل دلمه ای / آشپزی