کد خبر : 4411
تاریخ انتشار : شنبه 28 دی 1392 - 20:59

طرز تهیه بال مرغ یا بوقلمون/ آشپزی

طرز تهیه بال مرغ یا بوقلمون/ آشپزی

طرز تهیه بال مرغ یا بوقلمون

طرز تهیه بال مرغ یا بوقلمون/ آشپزی

مواد لازم مقدار
1 ‏بال مرغ یا بوقلمون نیم کیلو
2 ‏‏نخود فرنگی ١ ‏لیوان
3 ‏نعنا و ترخان خشک یا تازه ٢  ‏قاشق سوپخوری
4 خردل ١ ‏قاشق مرباخوری
5 کره یا روغن به مقدار لازم
6 ادویه و نمک و فلفل به مقدار لازم
7 زعفران به مقدار کافی

 

 

 

‏روش پخت

‏بالهای مرغ را همراه با زعفران و نمک و کره یا روغن سرخ نموده، پس از اینکه هر دو طرف بال سرخ شد، یک لیوان آب جوش به داخل ماهی تابه می ریزیم و ‏سپس خردل و سبزی خرد شده را به آن می افزاییم. در این مرحله نخودفرنگی را ‏افزوده و در ظرف را می گذاریم. و شعله گاز را کم نموده تا بالها با نخودفرنگی پخته شود. این غذا را می توان با برنج زعفرانی صرف نمود.

منبع:پنجاه چهل

READ
آموزش درست کردن گل چرمی/گلسازی
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *