کد خبر : 4410
تاریخ انتشار : شنبه 28 دی 1392 - 20:21
طرز تهیه مرغ کنتاکی / آشپزی

طرز تهیه مرغ کنتاکی
مواد لازم | مقدار | |
1 | مرغ | ١ عدد |
2 | جوش شیرین | ١ قاشق چایخوری |
3 | پودر کنتاکی | ١ پیمانه |
4 | ادویه،روغن،نمک وفلفل | به مقدار لازم |
روش پخت
- مرغ را به قسمتهای دلخواه خرد نموده و در یک ظرف آب همراه با جوش شیرین و نمک بگذارید حدود یک ساعت بماند سپس مرغها را بیرون آورده و خوب شسته و بگذارید آب آن برود.
- پودر کنتاکی را با نمک و فلفل مخلوط کرده و مرغها را به آن آغشته کنید و در روغن داغ سرخ نمایید. مرغها را پس از اینکه مغز پخت شد درون ظرف کشیده و با فلفل سبز و گوجه و لیموترش تزئین نمایید.
- منبع:پنجاه چهل
برچسب ها :آشپزی ، آمنوزش پخت مرغ کنتاکی ، آموزش آشپزی ، آموزش انواع غذا با مرغ ، آموزش پخت غذا بامرغ ، آموزش پخت مرغ کنتاکی ، اشپزی ، ایرانی ، دستور پخت مرغ کنتاکی ، دستور مرغ کنتاکی ، روش پخت مرغ کنتاکی ، روش تهیه مرغ کنتاکی ، سایت پنجاه چهل ، طرز تهیه مرغ کنتاکی ، غذا ، گل بانو ، گلبانو ، مرغ ، مرغ کنتاکی ، مواد اولیه مرغ کنتاکی ، نحوه پخت مرغ کنتاکی ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0