کد خبر : 4410
تاریخ انتشار : شنبه 28 دی 1392 - 20:21

طرز تهیه مرغ کنتاکی / آشپزی

طرز تهیه مرغ کنتاکی   / آشپزی

طرز تهیه مرغ کنتاکی

طرز تهیه مرغ کنتاکی / آشپزی

 

 

مواد لازم مقدار
1 ‏مرغ ١ ‏عدد
2 جوش شیرین ١ ‏قاشق چایخوری
3 پودر کنتاکی ١ ‏پیمانه
4 ‏ادویه،روغن،نمک وفلفل به مقدار لازم

 

 

 

‏روش پخت

  1. ‏مرغ را به قسمتهای دلخواه خرد نموده و در یک ظرف آب همراه با جوش شیرین و نمک بگذارید حدود یک ساعت بماند سپس مرغها را بیرون آورده و خوب شسته ‏و بگذارید آب آن برود.
  2. ‏پودر کنتاکی را با نمک و فلفل مخلوط کرده و مرغها را به آن آغشته کنید و در روغن داغ سرخ نمایید. مرغها را پس از اینکه مغز پخت شد درون ظرف کشیده و با فلفل سبز و گوجه و لیموترش تزئین نمایید.
  3. منبع:پنجاه چهل

READ
طرز تهیه دلمه مرغ و برنج
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *