طرز تهیه مرغ کنتاکی / آشپزی

 

 

مواد لازم مقدار
1 ‏مرغ ١ ‏عدد
2 جوش شیرین ١ ‏قاشق چایخوری
3 پودر کنتاکی ١ ‏پیمانه
4 ‏ادویه،روغن،نمک وفلفل به مقدار لازم

 

 

 

‏روش پخت

  1. ‏مرغ را به قسمتهای دلخواه خرد نموده و در یک ظرف آب همراه با جوش شیرین و نمک بگذارید حدود یک ساعت بماند سپس مرغها را بیرون آورده و خوب شسته ‏و بگذارید آب آن برود.
  2. ‏پودر کنتاکی را با نمک و فلفل مخلوط کرده و مرغها را به آن آغشته کنید و در روغن داغ سرخ نمایید. مرغها را پس از اینکه مغز پخت شد درون ظرف کشیده و با فلفل سبز و گوجه و لیموترش تزئین نمایید.
  3. منبع:پنجاه چهل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post طرز تهیه شینسل مرغ/ آشپزی
Next post طرز تهیه بال مرغ یا بوقلمون/ آشپزی