مواد لازم | مقدار | |
1 | مرغ | ١ عدد |
2 | جوش شیرین | ١ قاشق چایخوری |
3 | پودر کنتاکی | ١ پیمانه |
4 | ادویه،روغن،نمک وفلفل | به مقدار لازم |
روش پخت
- مرغ را به قسمتهای دلخواه خرد نموده و در یک ظرف آب همراه با جوش شیرین و نمک بگذارید حدود یک ساعت بماند سپس مرغها را بیرون آورده و خوب شسته و بگذارید آب آن برود.
- پودر کنتاکی را با نمک و فلفل مخلوط کرده و مرغها را به آن آغشته کنید و در روغن داغ سرخ نمایید. مرغها را پس از اینکه مغز پخت شد درون ظرف کشیده و با فلفل سبز و گوجه و لیموترش تزئین نمایید.
- منبع:پنجاه چهل