آموزش پخت حلیم مرغ/ آشپزی

 

مواد لازم مقدار
1 بلغور گندم یک لیوان
2 برنج و روغن آب کرده یک پیمانه
3 مرغ نصف یک مرغ کامل
4 لپه یک پیمانه
5 دارچین به اندازه لازم برای تزئین حلیم
6 نمک و فلفل به مقدار کافی

طرز تهیه

  1. وقتی که حلیم پخت با قاشق چوبی آن قدر آن را هم بزنید تا مخلوط یکنواختی به دست آید.حلیم را در ظرف مناسبی ریخته و روغن داغ را روی آن بریزید و با دارچین آن را به سلیقه خود تزئین کنید.
  2. قابلمه مناسبی را انتخاب کنید و هفت لیوان آب درون آن بریزید و مرغ، برنج ، بلغور، لپه و فلفل و نمک را به آن اضافه کنید سپس در قابلمه را بگذارید و شعله را کم کنید.

 منبع:پنجاه چهل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post آموزش دوخت کیف پول / خیاطی
Next post آموزش پخت خورشت فسنجان مرغ/ آشپزی