مواد لازم | مقدار | |
1 | بلغور گندم | یک لیوان |
2 | برنج و روغن آب کرده | یک پیمانه |
3 | مرغ | نصف یک مرغ کامل |
4 | لپه | یک پیمانه |
5 | دارچین | به اندازه لازم برای تزئین حلیم |
6 | نمک و فلفل | به مقدار کافی |
طرز تهیه
- وقتی که حلیم پخت با قاشق چوبی آن قدر آن را هم بزنید تا مخلوط یکنواختی به دست آید.حلیم را در ظرف مناسبی ریخته و روغن داغ را روی آن بریزید و با دارچین آن را به سلیقه خود تزئین کنید.
- قابلمه مناسبی را انتخاب کنید و هفت لیوان آب درون آن بریزید و مرغ، برنج ، بلغور، لپه و فلفل و نمک را به آن اضافه کنید سپس در قابلمه را بگذارید و شعله را کم کنید.
منبع:پنجاه چهل