کد خبر : 4332
تاریخ انتشار : پنجشنبه 26 دی 1392 - 20:58
طرز تهیه آش جو/ آشپزی

سبزی خرد شده را نیز افزوده و درب قابلمه را نیمه باز می گذاریم. پیازها را خلال کرده و در روغن سرخ می کنیم. سپس زردچوبه را داخل آن می ریزیم تا بوی خامی آن گرفته شود
مواد لازم | مقدار | |
1 | جو پوست گرفته | ٢٠٠ گرم |
2 | سبزی آش | ١ کیلو |
3 | پیاز | ٢ عدد |
4 | زردچوبه | ١ قاشق غذاخوری |
5 | کشک | ٢ لیوان |
6 | نعنا خشک | ١ استکان |
7 | نمک و فلفل و روغن | به مقدار لازم |
روش پخت
- در قابلمه ای آب را بحوش آورده و جو را داخل آبجوش می ریزیم وقتی که جو پخته شد حبوبات را که از شب قبل خیس نموده و پخته ایم را به آن اضافه می نمائیم.
- سبزی خرد شده را نیز افزوده و درب قابلمه را نیمه باز می گذاریم. پیازها را خلال کرده و در روغن سرخ می کنیم. سپس زردچوبه را داخل آن می ریزیم تا بوی خامی آن گرفته شود. بعد نعنا خشک شده را ریخته و شعله را خاموش می نمائیم.
- مخلوط پیاز و نعنا را داخل آش می ریزیم وقتی آش به غلظت دلخواه رسید آن را سرو می کنیم.
- منبع :پنجاه چهل
برچسب ها :آش ، آش جو ، آشپزی ، آموزش ، آموزش آشپزی ، آموزش پخت آش جو ، آموزش پخت انواع آش ، ایرانی ، پخت آش ، پخت آش جو ، تهیه آش جو ، دستور پخت آش جو ، روش پخت آش جو ، روش تهیه آش جو ، سایت پنجاه چهل ، طرز تهیه آش جو ، غذا ، گل بانو ، گلبانو ، مواد اولیه آش جو ، نحوه پخت آش جو ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0