مواد لازم | مقدار | |
1 | جو پوست گرفته | ٢٠٠ گرم |
2 | سبزی آش | ١ کیلو |
3 | پیاز | ٢ عدد |
4 | زردچوبه | ١ قاشق غذاخوری |
5 | کشک | ٢ لیوان |
6 | نعنا خشک | ١ استکان |
7 | نمک و فلفل و روغن | به مقدار لازم |
روش پخت
- در قابلمه ای آب را بحوش آورده و جو را داخل آبجوش می ریزیم وقتی که جو پخته شد حبوبات را که از شب قبل خیس نموده و پخته ایم را به آن اضافه می نمائیم.
- سبزی خرد شده را نیز افزوده و درب قابلمه را نیمه باز می گذاریم. پیازها را خلال کرده و در روغن سرخ می کنیم. سپس زردچوبه را داخل آن می ریزیم تا بوی خامی آن گرفته شود. بعد نعنا خشک شده را ریخته و شعله را خاموش می نمائیم.
- مخلوط پیاز و نعنا را داخل آش می ریزیم وقتی آش به غلظت دلخواه رسید آن را سرو می کنیم.
- منبع :پنجاه چهل