مواد لازم | مقدار | |
1 | چغندر | ۵٠٠ گرم |
2 | عدس | نصف پیمانه |
3 | آرد گندم | نصف پیمانه |
4 | سبزی خرد شده | ١ پیمانه |
5 | پیاز | ١ عدد متوسط |
6 | روغن آبکرده | ٣ قاشق چایخوری |
7 | فلفل و آبلیمو | به مقدار لازم |
8 | زردچوبه | نصف قاشق چایخوری |
9 | نمک | به مقدار لازم |
روش پخت
- عدسها را از شب قبل خیس کنید سپس چغندرها را پوست گرفته رنده کنید و آنها را با هم بپزید بعد از پخته شدن چغندرها، سبزی را اضافه کرده و بعد از ٣ دقیقه آرد را در یک و نیم لیوان آب سرد حل کنید و داخل سوپ بریزید و مرتب هم بزنید تا گوله نشود. وقتی بوی خامی آرد کاملا گرفته شد پیازی را که قبلا سرخ شده با زردچوبه تفت دهید و داخل سوپ بریزید. این سوپ را بعد از این مرحله می توان در ظرف مورد نظر ریخته و با آبلیمو یا ماست ترش میل نمائید.
- منبع:پنجاه .چهل