کد خبر : 4178
تاریخ انتشار : یکشنبه 22 دی 1392 - 20:00
طرز تهیه شیرینی شکری / شیرینی مخصوص عید
شیرینیها را 10 الی 12 دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید تا سطح زیرین آنها کمی تیره شود. سپس آنها را از فر خارج نمایید تا سرد شوند
گل بانو:مواد لازم:
روغن شیرینی پزی | دو سوم پیمانه |
کره | دو سوم پیمانه |
شکر | یک و نیم پیمانه + مقدار کمی برای تزئین |
تخم مرغ | 2 عدد |
وانیل | 2 قاشق چای خوری |
آرد | سه و نیم پیمانه |
بیکینگ پودر | 2 قاشق چای خوری |
نمک | 1 قاشق چای خوری |
طرز تهیه:
* دمای فر را روی 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) تنظیم نمایید.
* کره، روغن و شکر را با هم مخلوط کنید و خوب به هم بزنید تا صاف و یکدست شوند. سپس تخم مرغ و وانیل را بیفزایید.
* ابتدا آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس آنها را به سایر مواد بیفزایید و خوب هم بزنید تا خمیر خودش را بگیرد.
* از خمیر مهیا شده، توپهای کوچک هم اندازه درست کنید. توپها را در مقداری شکر بغلتانید و به فاصله 5 سانتیمتری از هم، در سینی فر بچینید.
* شیرینیها را 10 الی 12 دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید تا سطح زیرین آنها کمی تیره شود. سپس آنها را از فر خارج نمایید تا سرد شوند
منبع:.آکا
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش شیرینی پزی ، آموزش شیرینی شکری مخصوص عید نوروز ، آموزش شیرینی ویژه نوروز ، پخت شیرینی عید ، تهیه شیرینی شکری ، دستور پخت شیرینی شکری ، روش پخت شیرینی شکری ، سایت آکا ، شیرینی ، شیرینی شکری ، شیرینی مخصوص سال نو ، طرز تهیه شیرینی شکری ، گل بانو ، گلبانو ، مواد لازم برای پخت شیرینی شکری ، نحوه پخت شیرینی شکری ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0