گل بانو:مواد لازم:
روغن شیرینی پزی | دو سوم پیمانه |
کره | دو سوم پیمانه |
شکر | یک و نیم پیمانه + مقدار کمی برای تزئین |
تخم مرغ | 2 عدد |
وانیل | 2 قاشق چای خوری |
آرد | سه و نیم پیمانه |
بیکینگ پودر | 2 قاشق چای خوری |
نمک | 1 قاشق چای خوری |
طرز تهیه:
* دمای فر را روی 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) تنظیم نمایید.
* کره، روغن و شکر را با هم مخلوط کنید و خوب به هم بزنید تا صاف و یکدست شوند. سپس تخم مرغ و وانیل را بیفزایید.
* ابتدا آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس آنها را به سایر مواد بیفزایید و خوب هم بزنید تا خمیر خودش را بگیرد.
* از خمیر مهیا شده، توپهای کوچک هم اندازه درست کنید. توپها را در مقداری شکر بغلتانید و به فاصله 5 سانتیمتری از هم، در سینی فر بچینید.
* شیرینیها را 10 الی 12 دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید تا سطح زیرین آنها کمی تیره شود. سپس آنها را از فر خارج نمایید تا سرد شوند
منبع:.آکا