چند روش ساده برای رسوب زدایی سماور و کتری/نکات خانه داری

سماور و کتری جزء آن دسته از وسایلی از آشپزخانه هستند که به دلیل تماس مکرر و مداوم با آب بعد از چند مدت که از استفاده آنها می گذرد لایه و رسوب در دیواره آنها مشاهده میشود و این لایه کم کم و به مرور زمان ضخیم تر و از بین بردن آنها مشکل تر میشود . در اینجا شما را با چند شیوه آشنا میکنیم تا از شر این لای ها در سماور و کتری خود راحت شوید. با ما همراه باشید.

برای از بین بردن رسوب آهکی درون کتری و سماور می توانید:

Kettle

  •   کتری را داغ کنید و ناگهان مقداری آب یخ درون آن بریزید ( برای این منظور نباید کتری بسیار داغ شود که موجب ریختن لحیم آن می گردد.)
  • می توانید مقداری سرکه درون کتری ریخته و مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید و سپس آن را شسته و خشک کنید.
  • راه سوم که یکی از راه های جلوگیری از رسوب گرفتن کتری و سماور است به این صورت است که گوش ماهی یا فلس صدف را در کتری انداخته تا آهک موجود در آب را جذب کند.( قلوه سنگ نیز مفید است.)
  •   راه دیگری که برای رسوب زدایی مفید است این است که در ظرف مورد نظر مقداری ( بستگی دارد به نوع ظرف) ۲ یا ۳ سیب زمینی رنده کنید و مدت نیم ساعت با آب درون آن،بجوشانید و بعد یک تکه زاج سفید کوبیده، به آن اضافه کنید و نیم ساعت دیگر بجوشانید مشکل رفع خواهد شد.
  • می توانید برای جرم گیری آن مقداری جوش شیرین ( آب همراه جوش شیرین) را درون ظرف بگذارید و روی شعله بگذارید و بعد اگر هنوز به طور کامل پاک نشده همین کار را تکرار کنید ثمربخش خواهد بود.برای این منظور مقداری آب درون کتری بریزید آن را در مدت نصف روز در جایخی یخچال قرار دهید. پس از گذشت مدت مذکور آن را درآورده پس از خارج شدن یخ از آن کتری رسوب زدایی می شود ( به شرطی که مقدار رسوبات زیاد حجیم نباشد).
  • .منبع:سرشت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post چند نکته درباره شرایط خرید و نگهداری پیاز/نکات خانه داری
Next post چند نکته مهم درباره استفاده ازظروف تفلون/ سلامت