طرز تهیه پودینگ انار و پسته برای شب یلدا /دسر
این پودینگ انار و پسته را برای شب یلدا درست کرده و از آن لذت ببرید. مواد لازم : شیر : 2 لیوان نشاسته ذرت : 1/4 پیمانه شکر : 1/2 پیمانه گلاب : 4 ق غ خلال پسته : 1/4 پیمانه دانه انار : 1 پیمانه طرز تهیه : ابتدا شیر سرد را داخل
این پودینگ انار و پسته را برای شب یلدا درست کرده و از آن لذت ببرید.
مواد لازم :
شیر : 2 لیوان
نشاسته ذرت : 1/4 پیمانه
شکر : 1/2 پیمانه
گلاب : 4 ق غ
خلال پسته : 1/4 پیمانه
دانه انار : 1 پیمانه
طرز تهیه :
ابتدا شیر سرد را داخل قابلمه بریزین بعد نشاسته ذرت را اضافه کنید .
و شکر…
و گلاب.
آنها را آرام آرام هم بزنین تا دانه های شکر و همین طور نشاسته به طور کامل در شیر حل شود.
قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید و هم بزنید مواد داخل قابلمه که به نقطه جوش رسید باز هم مواد را هم بزنید تا مواد به مرحله ای برسد که کاملا حباب های سنگین بزند و غلیظ شود.
قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا مایه از داغی بیافتد.
کف ظرف کیترینگ و یا لیوان بلوری را یک لایه خلال پسته بریزید
روی خلال های پسته یک لایه ضخیم از کرم سرد شده را بریزید.
بعد یک لایه دانه انار اضافه کنید.
سپس دوباره روی انار ها را با یک لایه دیگر از کرم بپوشانید.
سپس لایه آخر و یا سطح لیوان را مقداری انار پر کنید و با خلال پسته تزیین کنید حالا دسر را داخل یخچال قرار داهید تا خودش را بگیرد و سرد شود.
میتوانید موقع سرو رویش را با کرم پنیری یا خامه فرم گرفته تزیین کنید.
منبع: خبر نو
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی شب یلدا ، آموزش تهیه دسر ویژه شب یلدا ، آموزش دسر شب یلدا ، دسر ، دسر شب یلدا ، دسر مخصوص شب یلدا ، روش درست کردن پودینگ انار و پسته برای شب یلدا ، روش درست کردن پودینگ انار وپسته ، سایت خبر نو ، شب یبلدا ، طرز تهیه پودینگ انار و پسته ، طرز تهیه دسر مخصوص شب یلدا ، گل بانو ، گلبانو ، نحوه درست کردن پودینگ انار و پسته برای شب یلدا ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0