طرز تهیه لبو پلو غذایی کاملا پاییزی/آشپزی

در فصل پاییز و زمستان که امکان خرید و دسترسی آسانتر به چغندر یا لبو زیادتر است، بهتر دیدیم طرز تهیه پلوی متفاوتی را با نام « پلوی لبو » آموزش دهیم و یک بار امتحان کردن آن را حداقل از باب ایجاد تنوع غذایی به شما پیشنهاد دهیم. مواد لازم : مرغ پخته و
در فصل پاییز و زمستان که امکان خرید و دسترسی آسانتر به چغندر یا لبو زیادتر است، بهتر دیدیم طرز تهیه پلوی متفاوتی را با نام « پلوی لبو » آموزش دهیم و یک بار امتحان کردن آن را حداقل از باب ایجاد تنوع غذایی به شما پیشنهاد دهیم.
مواد لازم :
مرغ پخته و ریز خرد شده | نصف یک عدد |
لبو پخته و خرد شده | چهار عدد |
اسفناج پخته شده | ۱۰۰ گرم |
برنج آبکش شده | سه پیمانه |
پیاز سرخ شده | یک عدد |
زعفران ساییده شده | یک قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل و روغن | به میزان لازم |
طرز تهیه :
مرغ را همراه پیاز، نمک و فلفل کمی تفت میدهیم و لبوها را به صورت دلخواه خرد میکنیم.
اسفناجها را میگذاریم کمی نرم شوند. ( اسفناجها نیازی به پخت زیاد ندارند )
درون یک قابلمه تمام مواد را به صورت لایهلایه به برنج آبکش شده افزوده، مقداری از برنج را زعفرانی کرده و میگذاریم تا برنج دم بکشد.به خاطر اینکه لبوها له نشوند، پس از اینکه مواد را لابهلای برنج قرار دادیم لبو را نیز روی آن اضافه میکنیم، چون موقع مخلوط کردن لبو له میشود، بهتر است که جداگانه به برنج اضافه شود.
منبع:بی کلک
برچسب ها :آشپزی ، پخت انواع پلو ، پخت پلو لبو ، پخت غذا ، پخت غذای پاییزی ، پلو ، دستور پخت انواع پلو ، سایت بی کلک ، طرز تهیه غذای پاییزی ، طرز تهیه لبو پلو غذایی کاملا پاییزی ، طرزتهیه لبو پلو ، غذا ، گل بانو ، گلبانو ، نحوه پخت لبو پلو
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0