آموزش پخت ماکارونی و هات داگ فنجانی/آشپزی

ماکارونی و هات داگ فنجانی ماکارونی فرمی 4 لیوان . هات داگ 4 عدد . پنیر پیتزای رنده شده 1 لیوان پنیر چدار رنده شده 1/2 لیوان . نمک و فلفل و روغن مقدار لازم طرز تهیه : ماکارونی ها فرمی را با استفاده از دستور روی بسته بندی آماده کنید
ماکارونی و هات داگ فنجانی
ماکارونی فرمی 4 لیوان . هات داگ 4 عدد . پنیر پیتزای رنده شده 1 لیوان
پنیر چدار رنده شده 1/2 لیوان . نمک و فلفل و روغن مقدار لازم
طرز تهیه : ماکارونی ها فرمی را با استفاده از دستور روی بسته بندی آماده کنید ( ماکارونی ها را داخل آب در حال جوشیدن بریزید و 5 – 8 دقیقه بپزید و با آب سرد ابکشی کنید ) سپس کناری قرار دهید تا آب اضافی اش خارج شود.
ماکارونی را پس از سرد شدن با پنیر پیتزا رنده شده ، نمک و فلفل مخلوط کنید ( پنیر پیتزا را ریز رنده کنید ).
داخل قالب کاپ کیک را چرب کنید و مخلوط ماکارونی فرمی و پنیر را داخل قالب ها بریزید ، در مرکز هر کدام نیز یک تکه هات داگ قرار دهید ، سوسیس را داخل مواد پنهان کنید و در انتها روی ان مقداری پنیر چدار بریزید.
قالب را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا زمانی که پنیر آب شود ، پس از پخت قالب را از فر خارج کنید و کمی صبر کنید تا مواد خنک شوند سپس در ظرف بگذارید و با سس دلخواه سرو کنید.
منبع:ایران کوک
برچسب ها :آشپزی ایرانی ، آموزش پخت ماکارونی ، آموزش پخت ماکارونی و هات داگ فنجانی ، اشپزی ، اموزش اشپزی ، ایرانی ، پخت انواع ماکارونی وپاستا ، پخت پاستا ، پخت غذا ، پیش غذا ، خوراک ماکارونی ، سایت ایران کوک ، طرز تهیه ماکارونی و هات داگ فنجانی ، غذا ، غذا با سوسیس، ، غذا با هات داگ ، گل بانو ، گلبانو ، ماکارونی پنیری ، ماکارونی قالبی، ، ماکارونی و هات داگ فنجانی ، نحوه پخت ماکارونی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0