طرز تهیه سس مخصوص پنیری /آشپزی
سس مخصوص پنیری پنیر چدار رنده شده 1 لیوان . آرد گندم 1 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذاخوری . خامه 1/2 لیوان . نمک و فلفل قرمز مقدار لازم طرز تهیه : کره را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود سپس آرد را
سس مخصوص پنیری
پنیر چدار رنده شده 1 لیوان . آرد گندم 1 قاشق غذاخوری
کره 1 قاشق غذاخوری . خامه 1/2 لیوان . نمک و فلفل قرمز مقدار لازم
طرز تهیه : کره را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود سپس آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا آرد و کره خوب مخلوط شوند و رنگ آرد طلایی شود.
خامه را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود سپس پنیر رنده شده را اضافه نمایید و سریع و مداوم هم بزنید تا پنیر اب شود ( دقت کنید که باید مدام هم بزنید تا پنیر نسوزد ).
پس از غلیظ شدن سس فلفل قرمز را اضافه کنید و سس را از روی حرارت بردارید و سرو کنید ، در صورت لزوم برای گرم ماندن سس را روی حرارت بخار آب قرار دهید و هر چند دقیقه هم بزنید ( این سس را میتوانید به همراه غذاهایی مانند اسنک ، ساندویچ و … سرو کنید ).
منبع:ایران کوک
برچسب ها :: انواع سس ، آشپزی ، آموزش درست کردن سس ، پیش غذا ، چاشنی غذا ، درست کردن سس ، دسر ، سایت ایران کوک ، سس ، سس پنیر ، سس خامه ، سس ساندویچ ، سس فلفلی ، سس مخصوص اسنک ، سس مخصوص پیش غذا ، سس مخصوص پیش غذا، ، سس مخصوص ساندویچ ، سس مخصوص فست فود ، طرز تهیه سس مخصوص پنیری ، گل بانو ، گلبانو ، نحوه آماده سازی سس پیش غذا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0