طرز تهیه سس مخصوص پنیری /آشپزی

 

سس پنیر
طرز تهیه سس مخصوص پنیری

 

سس مخصوص پنیری

 

پنیر چدار رنده شده 1 لیوان  .  آرد گندم 1 قاشق غذاخوری

کره 1 قاشق غذاخوری  .  خامه 1/2 لیوان  .  نمک و فلفل قرمز مقدار لازم

 

طرز تهیه سس مخصوص پنیری
طرز تهیه سس مخصوص پنیری

 

طرز تهیه : کره را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود سپس آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا آرد و کره خوب مخلوط شوند و رنگ آرد طلایی شود.

 

طرز تهیه سس مخصوص پنیری
طرز تهیه سس مخصوص پنیری

 

خامه را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود سپس پنیر رنده شده را اضافه نمایید و سریع و مداوم هم بزنید تا پنیر اب شود ( دقت کنید که باید مدام هم بزنید تا پنیر نسوزد ).

 

طرز تهیه سس مخصوص پنیری
طرز تهیه سس مخصوص پنیری

پس از غلیظ شدن سس فلفل قرمز را اضافه کنید و سس را از روی حرارت بردارید و سرو کنید ، در صورت لزوم برای گرم ماندن سس را روی حرارت بخار آب قرار دهید و هر چند دقیقه هم بزنید ( این سس را میتوانید به همراه غذاهایی مانند اسنک ، ساندویچ و … سرو کنید ).

منبع:ایران کوک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post ناشناسی که با فرزند شما زندگی می کند/روان شناسی
Next post آموزش پخت ماکارونی و هات داگ فنجانی/آشپزی