طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز/دسر

، این مربا بخاطر رنگش سینی مربا رو جالب میکنه، برای تزیین کیک و دسر هم میتونید استفاده کنید. مواد لازم: بادمجان بلند و صاف یک عدد (البته فقط پوستش) شکر 1 لیوان آب سه چهارم لیوان جوهر لیمو نوک قاشق هل سه عدد نمک یک قاشق مرباخوری پودر آهک یک قاشق غذاخوری
، این مربا بخاطر رنگش سینی مربا رو جالب میکنه، برای تزیین کیک و دسر هم میتونید استفاده کنید.
مواد لازم:
بادمجان بلند و صاف یک عدد (البته فقط پوستش)
شکر 1 لیوان
آب سه چهارم لیوان
جوهر لیمو نوک قاشق
هل سه عدد
نمک یک قاشق مرباخوری
پودر آهک یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
پوست بادمجانها رو بگیرید،
به عرض یک سانت و طول بادمجان.
روی پوست بادمجانها نمک بپاشید و یک فنجان آب بریزید و بگذارید نیم ساعت بمونه تا هم تلخیش گرفته بشه و هم نرم بشه تا راحت بتونیم بپیچیم.
پوست بادمجانها رو مثل گلهای رزی که با روبان درست میشه می پیچیم، عکس مراحلش رو گرفتم امیدوارم با عکس متوجه بشید.
میتونید داخل هر گل یک خلال دندان فرو کنید، من مثل زمانی که فلفل میخوایم خشک کنیم، گلها رو نخ کردم.
آهک رو توی یک کاسه بریزید و روش یک لیتر آب بریزید. و هم بزنید تا مخلوط بشه.
بگذارید آهک ته نشین بشه و آب شفاف بشه.
آب شفاف روی آهک رو روی گلهای بادمجونی بریزید.
دقت کنید فقط آب رو میریزیم و آهک ها رو دور میریزیم.
دو ساعت بگذارید بمونه. بعد از دو ساعت آب آهک رو خالی کنید و آب معمولی بریزید.
بادمجانها باید چهارساعت داخل آب معمولی بمونند در این مدت دو تا سه بار آب رو عوض میکنیم.
داخل قابلمه یک لیتر آب بریزید و گلها رو توش بندازید.
و نیم ساعت بجوشونید تا بادمجانها کاملا پخته بشن.
بادمجانها رو آبکش کنید. توی یک قابلمه که بهتره لعابی باشه، شکر و آب و جوهرلیمو و هل رو میریزیم.
گلها رو داخل شربت میندازیم و 25 تا 30 دقیقه میجوشونیم تا پخته و شربت قوام بیاد.
وقتی میجوشه رنگ شیره بنفش خیلی خوشرنگ میشه.
از روی حرارت برمیدارم و وقتی سرد شد نخ رو خیلی راحت میکشیم. داخل شیشه میریزیم و درش رو محکم میکنیم، بهترین جا برای نگه داری مربا فریزره مخصوصا این مرباها که سریع استفاده نمیشه و زیاد می مونه.
این مربا رو میتونید بدون آهک هم درست کنید، آهک برای اینه که مربا ترد و کرانچی بشه، اگه داخل آب آهک نگذاشتید یکی دو بار بجوشونید و آبش رو عوض کنید و بعد داخل شربت بریزید.
اگر از هل سفید استفاده می کنید، چون عطر هل سفید کمتره از 4،5 دانه استفاده کنید.
منبع: دنیای اسراء
برچسب ها :آشپزی ، آموزش تصویری ، آموزش دسر گل بانو ، اموزش اشپزی گل بانو ، اموزش مربا ، بادمجان ، دسر ، دسرسرد ، سایت دنیای اسراء ، طرز تهیه دسر ، طرز تهیه مربا ، طرز تهیه مربای بادمجان ، طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز ، گل بانو ، گلبانو ، مربا بادمجان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0